Scaunul lui Mikey Hash

Consum suficient conținut online pentru a-mi face anumite păreri despre creatorii de conținut cunoscuți de la noi din țară. Mikey Hash este unul dintre ei, am mai scris aici despre el. Dacă atunci am scris că a atins apogeul de penibilitate, m-am înșelat, abia acum a reușit să facă asta.

Știu, știu.. nu trebuie să-l mai urmăresc pe Mikey Hash dacă nu-mi place ce produce. Nu pentru că sunt fan îl urmăresc, ci pentru că face parte din marketingul online și trebuie să-ți urmărești domeniul de activitate.

Nu e rușinos să ai o astfel de boală, nu e rușinos să vorbești despre asta, dar e de tot scaunul să faci un material în care să te lauzi cât de bășinos și căcăcios ești tu. Toate astea în condițiile în care ai un public de minori.

Dacă cineva îl felicita în comentariile videoclipului de mai sus că a schimbat tipul de conținut. Eu apreciam mai mult Doza de Hash, era mai puțin căcăcioasă.

Mi se pare că își dă prea multă importanță, că vorbește din poziția unui guru. Nu spun că nu ar fi în anumite domenii pentru că nu m-am interesat despre asta, dar atitudinea nu e chiar cea mai potrivită pentru un youtuber.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.