Mikey Hash a ajuns la apogeul de penibilitate

Și spun doar de el pentru că de la Ghidushii nu a avut nimeni niciodată pretenții. Și-a dat și el seama de asta și din ce am înțeles, nu va mai produce conținut pe YouTube, deci mai e o gură de aer curată acolo, fără el.

Mikey era cândva de urmărit, până a început să se creadă mult prea important și să schimbe stilul. Din tipul ăla amuzant care a adus un șablon din afară în România și care mergea, a devenit o vedetă care știe de toate despre marketing și se crede superior pentru a mai face clipuri amuzante. E un fel de guru al YouTube-urilor și de fiecare dată când i se cere părerea sau simte el că trebuie să dea un sfat, își ia vocea aia puțin mai răgușită și se exprimă ca un colonel de război trecut prin multe lupte.

Cele mai penibile clipuri prin care și-au arătat toți foamea au fost cele legate de STP și mă mir cum de mai-marele Mikey nu știe că atunci când pupi prea mult dosul advertiser-ului, publicul tău se simte puțin deranjat. Plasarea unui produs, serviciu, orice, se face mai discret, sau asta se aplică doar atunci când nu vine din partea unei primării care îți umple buzunarul?

În aceeași ordine de idei, mă aștept ca Mikey Hash să se implice activ în următoarele alegeri, pentru că a făcut câțiva pași timizi spre scena asta când a chemat câțiva politicieni la niște interviuri. Din ce îmi amintesc că am mai urmărit la el, parcă spusese la un moment dat că dorește să crească media de vârstă a publicului, iar asta se pliază perfect cu planul de mai sus. Cu publicul actual, doar minori, nu este relevant pentru politică, dar pesediștii nu știu să citească niște statistici și e posibil să-l cumpere pe maestru pentru câteva clipuri pentru alegeri.

Apropo de Ghidushii și cu asta închei.. la vloggeri nu e ca la artiștii care apar pe sticlă, la tv? Adică nu trebuie să arăți a om când tot influențezi un public? Tipului îi curg sânii și burta peste genunchi, iar asta nu ar fi o problemă dacă nu ar avea un public de minori care să-l ia drept exemplu.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.