AlexScrie.Ro
Ludovic Orban

Premierul Cîțu?

Scriam și zilele trecute despre situația politică penibilă în care se află România din pricina acestor personaje avare după putere. Tot circul ăsta pare că a ajuns la final. Deci am așteptat cu toții și am trecut prin gargara lor pentru Cîțu. Este ceva mai amuzant de atât?

Da, acel Cîțu pe care-l plimbă Orban după el cum vrea. Acel Cîțu pe care-l scoate la cuvânt Orban prin apelative ironice ”haideți, domnu premier”. Mie-mi pare foarte clară imaginea: Cîțu e doar o săgeată, Orban va fi cel puternic în continuare.

Nu știu vouă, dar mie începe să mi se pară din ce în ce mai dezgustător Orban și toată gașca lor de figuranți.

Joaca asta a lor a venit înaintea unui an care se anunță extrem de greu, spre imposibil. Și mai este un lucru care mă enervează teribil, probabil și pentru că activez în zona asta – presa. Nu atât presa, cât relația dintre presă și PNL. Așa cum spuneam și în articolul de care am menționat la începutul acestui articol, s-au alocat 40 milioane de euro presei. Pentru tăcere. Pentru a închide ochii.

Vor urma multe schimbări ciudate, vor fi avansați o mulțime de nepricepuți, toate astea în timp ce lui Orban îi vor crește coarnele. Ludovic va deveni următorul Dragnea, poate unul chiar mai rău. Și e păcat că oamenii vor percepe că tot PNL-ul e ca Orban, la fel cum au catalogat PSD-ul după Dragnea. Sunt doar personaje cu care nimeni nu se laudă, personaje care trebuie înlăturate imediat după ce au porniri ciudate.

Se mai strică un partid. Anii următori ne vor demonstra că nu PSD a fost cea mai proastă alegere a românilor. În tot acest timp, PSD trebuie să facă curățenie internă și să vină cu o echipă tânără. Sunt mulți tineri care cred în ideologia de stânga și care pot face schimbări semnificative.

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Era previzibil să facă un fel de circ. Astfel iei atenția publicului de la adevăratele interese.

    Unde era USRPLUS ” vrem să avem un guvern suplu”? Poate „supra”. Ciolanul ;))

    Tinerii care vin din urmă în politică ori sunt compromiși ori nu știu în ce se bagă. Pe orice filiera politică fiindcă toti au dezamăgit!

  • Matele politicii sunt atat de imputite de cand iei contact cu ele ramai pe viata cu mirosul in nari! Toti sunt ok la inceput, pana dau de gustul ciolanului si de aici incolo incepe transformarea … si de acolo mizerie cat cuprinde.

    Citu, premier … ce mai e de zis?! In afara de faptul ca a fost un soi de compromis puturos care va rezista maxim 6 luni cu toate tensiunile de rigoare. Asa cum am scris la mine, abia de amu incepe lupta pentru supravietuire in Parlament, unde lupta se va da la baioneta in transee, nimeni nu va fi iertat, nimeni nu stie ce ii asteapta in viitor, urmeaza 4 ani de razboaie fara cap si fara coada, noi fiind aia care vor plati oalele sparte. Mai pe lung si lat, am scris aici: https://ingerisidemoni.ro/din-fumul-alb-al-negocierilor-pe-ciolan-sa-nascut-guvernul-de-rumegus-citu-intaiul

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.