Digi24 și Mikey Hash

Am scris și zilele trecute despre Mikey Hash și tot mi-am spus că o să mă opresc pentru o perioadă. Nu mă pot abține.

Consideram Digi24 ca fiind o sursă credibilă de informare. Mi se păreau cele mai curate știri acolo, informații verificate, un site decent, toate bune. Am gândit că primul articol scris de Mikey Hash acolo e vreo combinație ceva a unui impresar, vreo plată între cele două părți, orice scuză încercam să le găsesc celor de la Digi. A apărut și-al doilea articol, despre politică, despre situația actuală.

Nu pot să nu observ lupta asta în zadar a youtuber-ului să iasă în față cu ceva concret. Ideea este că nu și-a ales cel mai bun tempo. Nu mai are deloc credibilitate și nici nu și-o poate recâștiga, mai ales dacă-și dă cu părerea pe un subiect pe care n-are nicio pregătire.

Scrie despre libertatea de exprimare, despre situația din Rusia, despre RT și Sputnik. Vă amintesc că este același tip care a copiat un format de afară și care s-a făcut remarcat prin flocoșenia săptămânii sau alte materiale mediocre.

Bun, Mikey se zbate să obțină validare, să nu fie uitat complet. Nu vrea să-și asume faptul că a făcut niște pași greșiți și vorbește despre el cu multă mândrie. A se observa asta în descrierea cursului său lansat pentru cei care doresc să urmeze o carieră pe YT. Un curs creat de un tip care nu mai are o carieră pe YT și care nu mai este luat în seamă de vreo persoană serioasă.

Digi pierde în această colaborare. Validează o persoană care nu mai are cea mai bună imagine în online și-i permite să scrie toate inepțiile pe site-ul lor. Atât.

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.