Ar trebui să râdem la glumele despre pandemie?

Se întâmplă o chestie în online, în ultimele zile. Suntem cei mai buni la glume de maro, dar asta o știam cu toții deja. Trist este că mulți influenceri au intrat într-un joc de ăsta stupid în care se întrec în glume proaste, despre virus și război. Ultimul pe care l-am văzut este Mikey Hash, tipul care încearcă să tracă de-un proiect mort, din cauza lui (doza de hash).

Să faci glume despre război mi se pare cel mai de rahat lucru pe care-l poți face. Ok, înțeleg, am fost puțin prostiți cu covidul. Nu puțin, mult. Dar nu e loc de astfel de glume acum. Să spui că Putin trebuie felicitat pentru faptul că a încheiat pandemia e aiurea. Este adevărat, au venit adevăratele probleme peste noi și ne-am dat seama că o răceală este ultimul lucru care ar trebui să ne îngrijoreze. Comparăm covidul cu nucleara, doar în situația asta spunem că e o idioțenie. Dar nu se fac glume de astea. Nu acum, nu când în aceste momente mor oameni, se trage cu tancul, se aruncă bombe.

E ca și cum te-ai pișat pe toată țara aia care rezistă de 9 zile în fața bombardamentelor. Nu mai speli căcaturile astea de glume nici cu 1.000 de campanii de donații.

Și acum, de ce zic că Mikey trage de un proiect mort. A încercat să-și schimbe abordarea în online, să fie tipul ăla serios și care le știe pe toate. Mikey poate fi orice, numai omul ăla care încearcă acum să fie nu poate. Era bucata lui, a crescut repede pe ea, era bun la asta. Trebuia să mulgă vaca cât mai avea lapte și să-și continue drumul pe nișa acaparată. Era simplu, dar a făcut mutarea în cel mai prost moment.

I-au sărit mulți în cap, pe bună dreptate, și dă fail-uri după fail-uri. Ultima e asta cu războiul.

N-ai cum să-i mai controlezi pe oameni prin teama de o răceală, e adevărat, nu atunci când la câțiva kilometri se aruncă cu bombe.

Să ne uităm puțin la următorul material realizat de Recorder și apoi să ascultăm glumele cu ”Putin ne-a scăpat de covid!”, ”Putin merită premiul Nobel pentru sănătate”, etc. E amuzant și sunt eu ciufut?

Fără comentarii

  1. Pingback: Digi24 și Mikey Hash - AlexScrie.Ro 10 martie 2022

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.