Ziua asta a început drăguț..

Este o dimineață în care speram să dorm muuult, dar mi-a sunat telefonul. Cei de la curier mi-au spus că vor ajunge la adresa mea în mai puțin de 10 minute. Așteptam un colet la aceeași adresă, dar nu pe numele meu, iar totul mi se părea din ce în ce mai ciudat. Fug repede la baie, mă spăl, arunc niște haine pe mine și ies să-mi ridic coletul. Între timp, gânduri și întrebări („am comandat ceva și nu-mi amintesc?”, „poate e de la vreo firmă cu care am lucrat anul ăsta..”, etc.).

Ajung la mașina curierului și-mi întinde un pachet insistent, înainte să mă prezint. Întreb ce e cu el, de unde e, cine mi l-a trimis… nimic. Îmi spune că este cadou și-mi urează sărbători fericite în timp ce bagă mașina în treapta 1 și pleacă.

Mulțumesc mult de tot, suflet frumos, pentru acest cadou. Mi-a schimbat starea și zâmbesc continuu de când l-am primit. Mulțumesc că știi ce înseamnă mult pentru mine și că ai punctat asta chiar în dreptul inimii (fizic, pe pulover)! Cele mai frumoase și liniștite sărbători îți urez și eu ție!

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.