INFOVaslui.ro, un proiect de care Vasluiul avea nevoie

INFO Vaslui este noul proiect la care lucrez împreună cu un fost profesor pe care l-am avut în generală. Vor fi multe lucruri frumoase acolo, deci clar este un proiect de urmărit. Ne propunem să promovăm partea frumoasă a Vasluiului și nu să ne facem singuri de rușine județul, așa cum se obișnuiește. Sunt mulți oameni de bună-credință aici care vor ajuta la dezvoltarea acestui proiect și care vor fi alături de noi. Am toată încrederea că va ajunge un proiect valoros în scurt timp.

Am mai scris despre un ziar din Vaslui care nu face cinste județului și am considerat întotdeauna că este nevoie și de un proiect care să facă bine acestor locuri. Scandalul prinde, este adevărat, dar sunt și multe lucruri bune despre care nimeni nu spune nimic. Am simțit întotdeauna să mă implic în această comunitate, așa cum pot eu mai bine, iar proiectul INFO Vaslui despre asta va fi.

Vor apărea acolo multe interviuri interesante, vom încerca să aducem în atenția vasluienilor o mulțime de personaje care ne fac cinste, să promovăm oamenii și afacerile care au același obiectiv, evenimentele artistice și culturale, dar și politicienii care își propun realizări în interesul cetățenilor. Mai mult decât atât, INFO Vaslui va publica și materiale de divertisment și emisiuni cu subiecte interesante, toate cu interesul de a amuza și informa vasluienii.

Vor fi multe de citit acolo, voi scrie mult pentru acel proiect și vom încerca să facem stilul de presă de care Vasluiul are nevoie.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.