YouTube-ul invadat de vloguri

… și nu ar fi deloc un lucru rău dacă toți cei care se apucă să se filmeze periodic ar avea ceva de zis. Toată lumea face vlogging și dintr-o activitate atât de frumoasă ar putea ajunge ceva uzual, obișnuit, iar în acest caz își pierde din sclipire. Să crească comunitatea YouTube la noi în țară este, cu siguranță, un obiectiv pentru toți cei implicați, dar calitatea unde o lăsăm?

Unele vedete și-au deschis canal de YouTube și postează destul de des făcând nimic, iar ei sunt mult mai urmăriți decât vloggerii buni de la noi din țară care produc content de calitate deoarece primii au „fani” (nu prea mai sunt capabil să înțeleg de ce ai idolatriza o persoană publică pentru orice face).

Sunt fan al vlogging-ului (atenție!-fan al activității, nu al unei persoane) și mi-ar fi plăcut să pot vorbi cu atâta lejeritate cu care scriu, urmăresc mai multe producții de acest gen și îi apreciez pe toți cei care au un mesaj de transmis când pornesc camera de filmat. Să te filmezi, însă, când nu faci nimic interesant sau când spui un lucru pe care nu îl argumentezi și să ai pretenția să fii urmărit, nu mi se pare deloc moral. Înțeleg, să postezi constant este un avantaj, la fel ca în cazul blogurilor, dar de ce a-i face-o dacă nu vii cu nimic nou, bun?

3 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.