Wolcar – servicii profesionale de dezmembrari auto si piese de calitate

I se poate intampla oricui sa i se defecteze o componenta a masinii, chiar si daca este noua. Nici o masinarie nu este construita sa reziste vesnic si cand ti-e lumea mai draga trebuie sa-ti duci autovehiculul la service. Wolcar este una dintre cele mai mari firme specializate in dezmembrari auto si vanzare de piese auto, iar sediul lor este in Craiova.

Gama lor de piese si subansamble auto este una impresionanta, de aceea atat clientii ce vin direct la sediu, cat si cei care cauta o piesa specifica online, au mari sanse de a o gasi aici. Pentru cei din Craiova, acestia dispun de service auto specializat in reparatii mecanice si electrice si se pot baza pe ei oricand pentru rezolvarea problemelor masinii.

De ce sa vii la Wolcar

Pentru ca la Wolcar esti intampinat de o echipa profesionista ce ofera servicii de calitate, promptitudine si seriozitate. Principalul lor obiectiv este dezmembrarea masinilor si care se salveaza piesele ca inca sunt in stare excelenta de utilizare, insa acestia si-au extins activitatea in functie de necesitatile pietei.

Regasesti aici piese auto de la branduri importante de autovehicule precum Skoda, Audi, Ford, Mercedes, Seat, VW, BMW sau Porsche. Piesele second hand pentru interior/exterior, transmisie, pentru partea electrica, toate respecta inalte standarde ale calitatii si sigurantei. Daca iti doresti sa cauti online o piesa pentru masina ta acceseaza vw-dezmembrari.ro, selecteaza marca masinii, modelul si anul, iar apoi primesti o lista cu piesele disponibile.

Servicii de chiptuning

Service-ul lor dispune de dotarile tehnice necesare cat si de echipa specializata pentru a le permite efectuarea de reparatii simultan pentru mai multe autovehicule. Acestia se ocupa cu diagnoza computerizata, diagnosticarea sistemului electric, testarea sistemului de franare, verificarea detaliata a suspensiilor si articulatiilor, reparatii majore ale motoarelor si multe altele. In plus, aici se pot rezolva si problemele de natura estetica ale caroseriei.

Totodata, echipa de la Wolcar se ocupa si de chiptuning. Prin chiptuning, masina este adusa la adevarata ei putere, fiindca ele sunt setate standard din fabrica sa ofere doar un anumit numar de cai putere. Chiptuningul creste performanta masinii, ceea ce aduce si economii financiare din punct de vedere al consumului de combustibil. Daca esti din Craiova si ramai vreodata pe avarii undeva, apeleaza cu incredere la serviciile de tractari de la Wolcar.

Intra pe vw-dezmembrari.ro sa gasesti componentele necesare masinii tale.

 

Contact:

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.