Web 2.0: Conturi Rețele Sociale Și Servicii Online

socialmediaAm intrat în blogosferă cu acest blog, deci trebuie să mă promovez cât mai mult, să scriu cât mai mult și cât mai bine și să mă fac oarecum cunoscut. Nu vreau spam, nu vreau blog de maro, vreau un blog bun pe care să-mi scriu eu toate gândurile și toate părerile mele despre ceva. Se spune că pentru un blog mare trebuie să fii activ în social media și în tot fenomenul asta numit blogosferă, să comentezi cât mai mult și inteligent și să atragi atenția oamenilor către blogul tău.

Astăzi vreau să fac o listă cu serviciile online pe care le folosesc, dar și rețelele sociale pe care am cont și sunt activ, așa cum am văzut și la Manafu.
1. WordPress
2. Blogger
3. Yahoo Messenger
4. FaceBook
5. Gmail
6. YouTube
7. Paypal
8. Twitter
9. LinkedIn
10. Google Plus

Aș vrea să-mi lăsați și voi un top 5 în secțiunea de comentarii cu cele mai utilizate servicii online sau rețele sociale pe care ați fost activi în ultima perioadă.

Cât despre mine, o să încerc să îmi deschid cât mai multe conturi, dar și să fiu mai activ pe toate cele 10 menționate mai sus pentru că ultimile 4 le-am cam uitat în ultimul timp. Am început această mișcare cu deschiderea contului pe Pinteres, așa cum am scris și pe pagina de FaceBook a blogului. Deocamdată nu prea cunosc așa bine site-ul respectiv, o să mai mă joc puțin prin el până îl învăț și știu tot ce poate.

Așadar, aștept topul vostru, top 5 menționat mai sus sunt în ordinea în care am „abuzat” de ele, ultimile 5 sunt în ordine aleatorie, nu pot să zic exact pe care le-am folosit mai mult.

8 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.