We Can’t Sign You In To Yahoo! Messenger

logo-ymPentru mine, să mă loghez pe messenger este un tabiet pe care-l respect de fiecare dată când am în față un calculator conectat la internet. Nu pentru că fac mare lucru pe messenger, ci să văd cine este intrat, să pot fi contactat dacă mă caută cineva și să mai salut și eu vreo persoană cu care nu am mai vorbit de mult timp.

De ceva timp mă cam supără Yahoo Messenger-ul, face o figură jegoasă și insistentă, îmi dă o eroare, o mizerie cu troubleshoot. De multe ori sunt nevoit să restartez calculatorul pentru a mă putea loga. Greu de crezut, dar această prostie are și un avantaj, mă pot concentra mai mult pe scrierea unui articol, nu mă mai deranjează nimeni, nu mai primesc nici un mass și nu sunt nevoit să mă concentrez și în altă parte, sunt doar eu, pagina goală de la wordpress care se umple ușor ușor cu gânduri și muzica, care este ca un drog pentru mine, degeaba stau la calculator dacă nu ascult muzică.

Dacă știe cineva cum să scap de jegul de eroare (imagine mai jos) vă rog să mă contactați și pe mine, de preferabil în secțiunea de comentarii, să vadă toți rezolvarea, poate nu sunt singurul care se confruntă cu asta.

mess

6 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.