AlexScrie.Ro

Vremea Ne Influențează

SANYO DIGITAL CAMERAAzi nu am același chef de ieri, astăzi nu aș ieși afară și nu am energia de ieri, dau vina pe vreme și de data aceasta. Vremea ne influențează enorm de mult starea de spirit, Soarele ne face să zâmbim și să gândim mai pozitiv, în timp ce vremea mohorâtă ne face să fim triști și să gândim (ce să vezi?) negativ.

Deși m-am trezit la ora 7, oră la care mi-am propus să mă ridic din pat în fiecare dimineață, nu este o zi tocmai cum mi-o închipuiam eu. Afară este destul de urât, deci netul nu merge prea bine (am „norocul” că cei de la care dețin internet să fie niște neprofesioniști convinși). Probabil nici nu observam acest lucru dacă afară era foarte frumos, nu duceam lipsa online-ului și mă bucuram de Soare.

Sper că această zi să ia o întorsătură bună, vreau să apară Soarele, vreau să am cheful de ieri de sport, chef de care am nevoie la sală și vreau să stau afară și să nu-mi fie frig. Apropo de sală, nu dețin acea febră musculară așa de apăsătoare cum mi-o imaginam ieri. Ce e drept, mă dor puțin mușchii, dar am mai traversat perioade de acest fel și din cauza fotbalului. Vreau să joc din nou fotbal în pantaloni scurți și știu că și voi vreți foarte multe lucruri.

Să știți că am citit mai multe despre cum suntem influențați de vreme și am aflat că prin o alimentație corectă și sport putem face dintr-o astfel de zi una superbă, chiar și fără Soarele care să ne încălzească. Chiar dacă nu beneficiez de acel chef de viață, am câteva „reușite” astăzi. Am mâncat micul dejun la ora indicată, nu după-amiaza, am fost la sală, termin acest articol, iar pentru mine fiecare articol este o reușită, până acum am pe acest blog nici mai mult, nici mai puțin de 157 reușite.

O zi frumoasă tuturor!

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Si eu cred ca vremea ne influenteaza. Eu imi schimb comportamentul dupa ea, daca as putea spune asa, iar ca exemplu iau zilele trecute cand, pentru ca s-a tot schimbat vremea dintr-o extrema in alta, am devenit nervos, ma enervam din orice si tot asa…

  • Ne-o influențează. Dar tot noi suntem cei care decidem dacă să acceptăm influența ei sau nu. De cele mai multe ori o acceptăm, pentru că suntem extrem de vulnerabili.

  • Ne infunteaza fara sa ne dam seama. O zi cu soare, ne face si pe noi sa fim mai voi. AStazi de exemplu aici, la mine a plouat toata ziua si nu prea am chef de multe :<

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.