Vreme Frumoasă La Vaslui

vreme_frumoasa_793137001Este o zi extrem de frumoasă la Vaslui, Soarele este prezent și ne oferă o temperatură de 6 grade Celsius, tableta mea spune că această temperatură se simte cu două grade mai mult, adică 8 grade Celsius, minima pe această zi este de -2 grade, iar maxima de 9 grade.

Ceea ce vreau eu să vă spun este să ieșiți din casă, să lăsați calculatorul și să vă bucurați de această vreme minunată, eu am făcut lucrul acesta, am fost la fotbal timp de 2 ore jumătate și nu mi-a fost deloc frig, cu toate că am purtat pantaloni scurți și tricou.

Este duminică, ieșiți cu prietenii la o terasă, în parcuri, prin oraș, numai stați în casă, iar acest sfat poate fi pus în aplicare toată săptămâna asta, săptămână în care vremea va fi foarte frumoasă, mai puțin vineri când același gadget (Samsung Galaxy Tab2 10.1) spune că cerul va fi acoperit de nori.

Am ținut să scriu acest lucru pentru că am văzut un număr ridicat de cititori pe acest blog, astăzi. Deși mă bucură, aș vrea și să vă bucurați de vreme, online-ul poate fi amânat pe mai târziu. Totuși, aveți grijă cu ce vă îmbrăcați, nu vă lăsați înșelați de Soare, este vremea care face cele mai multe victime din punctul de vedere al sănătății, tot mai mulți răcim din cauza faptului că ne îmbrăcăm prea subțire, eu am ales pantalonii scurți și tricoul pentru că știam că depun efort la fotbal.

Atât pentru acest articol, eu mă mai duc puțin pe afară, o zi minunată!

6 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.