Vreau zile cu Soare

summerNu am fost niciodată un amator al anotimpurilor reci, îmi plac doar peisajele și unele zile ale iernii sau a toamnei, acele zile puțin mai calde în care te poți bucura de peisaje și fenomene naturale specifice anotimpurilor de care am spus. Am să motivez puțin în acest articol de ce îmi plac mai mult anotimpurile cu căldură, dar și de ce cele cu timp rece nu-mi fac bine.

De fire sunt o persoană friguroasă, răcesc foarte repede și orice zi ploioasă cu puțin vând îmi face foarte mult rău. Tratez răceala în timp destul de lung, nu reușesc să mă pun pe picioare, cum fac alții, doar cu 2-3 ceaiuri și o baie fierbinte, la mine e de muncă când sunt la pat, trebuie să iau antibiotice, să beau litri de băuturi calde și să dorm foarte mult, ca să pot fi în stare să mă țin pe picioare, apoi lupta continuă până sunt 100% bine, în caz că nu se întoarce febra și stările de greață și moleșeală.

Abia aștept să se încălzească, să văd Soarele constant și să mă încarc cu energie pozitivă de la el, să pot sta îmbrăcat lejer și să renunț la hainele groase și încălțările mari. Trebuie să recunosc că aștept căldură și pentru peisajele oferite de fetele îmbrăcate sumar, pentru a admira picioarele domnișoarelor care știu să aibe grijă de ele și știu să se îmbrace nu numai pe placul lor, ci și pe al ochilor bărbaților. Cine nu și-ar dori să vadă acum o domnișoară frumoasă, cu ochelari de soare, cu un decolteu generos, o fustiță sau un pantalonaș scurt și încălțate cu balerini din piele?

Vreau să port tricou, vreau să ies afară doar în tricou, nu cu geacă deasupra, vreau să mă îmbrac lejer și să îmi fie bine, vreau nopțile alea frumoase de vară, vreau căldură și Soare. Hai vară, hai!

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.