Vreau să fiu tată de băiat

Știu că sunt încă foarte tânăr și nu ar trebui să mă gândesc până acolo, dar abia aștept ziua când o să am un copil. Mi-au plăcut întotdeauna și aș fi în stare să fac orice pentru propriul meu fiu, pentru că băiat îmi doresc. Nu vă speriați, scriu cu multă dragoste și bucurie, dar totodată sunt conștient că trebuie să mai aștept, mă voi bucura de această minune atunci când o să fiu pe picioarele mele din punct de vedere financiar pentru a-i putea oferi toate cele necesare și ceva în plus copilului.

Mai am momente când mă gândesc la asta, mă „stârnesc” imaginile cu copii mici îmbrăcați foarte frumos, eleganți ori casual, sport sau hip-hop style pentru că la asta visez și eu: să fiu un tată tânăr și să am un fiu golănaș, îmbrăcat super bine, cu părul aranjat, ochelari de Soare, haine numai de brand și să merg cu el de mână prin oraș, eu fiind la rândul meu îmbrăcat cel puțin la fel de bine, să fim amândoi în același stil.

Vreau să am copil de tânăr, mi-am programat oarecum asta pe la vârstă de 27-28 de ani, dar dacă lucrurile vor evolua frumos și voi fi puternic din toate punctele de vedere, vreau să iau viața serioasă în piept chiar și mai devreme. Sunt conștient că sunt visuri, dar o să lupt pentru ele și chiar cred că pot ajunge exact unde îmi doresc, să am o familie frumoasă și fericită, să trăiesc puțin mai mult decât decent și să nu duc grija zilei de mâine. Vreau să-i pot oferi copilului meu orice, începând de la triciclete și alte jucării până la haine și produsele alimentare cele mai bune pentru el. Nu vreau să fie răsfățat, ci vreau să se bucure de orice lucru ok care și-l dorește și nu-i poate afecta comportamentul, educația sau viața.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.