Vreau să fiu șofer

Vreau să mă apuc de școala de șoferi, îmi doresc de mult timp asta și în ultimul timp chiar a devenit o prioritate. Îmi plac foarte mult mașinile, iar această plăcere se manifestă încă din copilărie. Tatăl meu a fost șofer pe o mașină mare, făcea diferite curse prin țară și ocazional mai mergeam și eu cu el în astfel de destinații.

driver

A început să-mi placă șoferia și tot ce implică încă de atunci, am așteptat cu nerăbdare vârsta de 18 ani și mi-am propus ca la această vârstă să iau carnetul de șoferi. Chiar dacă am întâmpinat ceva probleme, am primit o palmă de la viață, acest gând nu a dispărut și o să fac tot ce pot să-mi îndeplinesc acest obiectiv.

Mă uit des după mașini pe internet, cunosc multe despre ele și-mi place să intru în discuții ce implică autoturisme. În ultimul timp am început să-mi imaginez cum aș vrea să arate mașina mea. Sunt absolut îndrăgostit de Skoda și VW, dar și de tot ce face o mașină mai frumoasă, mai complexă. Aici mă refer în general la folii auto, jante, cotiere și produse de îngrijire auto.

Promit încă de pe acum că mașina mea va fi una foarte curată și îngrijită. Chiar dacă nu am permis, îmi place să mă urc la volanul unei mașini și să-mi imaginez viitorul meu ca șofer. Acest lucru mă liniștește și cred că șoferia mi-ar face bine la nivel psihic.

Spre deosebire de alți tineri, eu nu mă gândesc la șofatul cu viteză și manevre periculoase, ci mai degrabă mi-ar place să conduc liniștit, ușor și să mă bucur de această experiență de fiecare dată când mă urc într-o mașină.

Dacă nu reușesc în acest an să iau permisul, îmi va fi foarte greu să aștept până vara viitoare. Spun vara viitoare pentru că voi merge la facultate în Iași, îmi va fi dificil să mă întorc în Vaslui pentru legislație, orele de condus sau pentru a face diferite acte.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.