Vreau să slăbesc în 2021

Am început să lucrez la unul dintre obiectivele pe anul acesta, iar odată cu acest articol, și la al doilea. Am mai trecut printr-o perioadă asemănătoare în 2019, acum mă văd nevoit să o fac iar. Nu știu pe ce să dau vina, deși pandemia mi-e cel mai la îndemână. Despre grăsime e vorba, că am din belșug.

Mda, m-am apucat din nou de slăbit. Am un obiectiv la fel de mare ca în 2019 – 20 de kilograme. Le-am mai dat jos odată, știu cum se face. Din ce planuri mi-am făcut pentru 2021, nu o să am foarte mult timp liber la dispoziție. Cu toate acestea, trebuie să ajung zilnic la sală. Scoatem din calcul zilele în care plec din oraș sau sunt în concediu.

Spun că m-am apucat deja să lucrez la acest obiectiv pentru că am fost din prima zi la sală. E adevărat, m-am apucat de o săptămână, dar îmi puteam găsi scuze pentru a sări 1 Ianuarie, dar nu. Și nu a fost deloc o zi în care s-o las mai moale.

Sunt ambițios, asta mă ajută mult în tot ceea ce fac. Știu că o să reușesc și nu-mi doresc doar să ajung la obiectiv, îmi place și drumul până la el.

Discutăm pe parcursul anului despre acest obiectiv și despre etapele prin care trec.

3 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.