AlexScrie.Ro

Vreau să slăbesc în 2021

Am început să lucrez la unul dintre obiectivele pe anul acesta, iar odată cu acest articol, și la al doilea. Am mai trecut printr-o perioadă asemănătoare în 2019, acum mă văd nevoit să o fac iar. Nu știu pe ce să dau vina, deși pandemia mi-e cel mai la îndemână. Despre grăsime e vorba, că am din belșug.

Mda, m-am apucat din nou de slăbit. Am un obiectiv la fel de mare ca în 2019 – 20 de kilograme. Le-am mai dat jos odată, știu cum se face. Din ce planuri mi-am făcut pentru 2021, nu o să am foarte mult timp liber la dispoziție. Cu toate acestea, trebuie să ajung zilnic la sală. Scoatem din calcul zilele în care plec din oraș sau sunt în concediu.

Spun că m-am apucat deja să lucrez la acest obiectiv pentru că am fost din prima zi la sală. E adevărat, m-am apucat de o săptămână, dar îmi puteam găsi scuze pentru a sări 1 Ianuarie, dar nu. Și nu a fost deloc o zi în care s-o las mai moale.

Sunt ambițios, asta mă ajută mult în tot ceea ce fac. Știu că o să reușesc și nu-mi doresc doar să ajung la obiectiv, îmi place și drumul până la el.

Discutăm pe parcursul anului despre acest obiectiv și despre etapele prin care trec.

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Ține-te de treabă și să realizezi tot ce ți-ai propus!

    Știi cum era vorba aia din engleză, țintești spre lună și dacă nu ajungi acolo, măcar la stele tot ajungi.

    Eu pentru 2021 mi-am propus să mă îngraș, am un metabolism ectomorf și orice as face e foarte greu să pun câteva kg. Nici măcar de sărbători când doar am dormit și mâncat, fără vreun efort fizic considerabil, tot nu m-am îngrășat nici măcar 1kg.

    Îți înțeleg suferința daca ți-e greu să slăbești, exact la fel se simte și la mine doar că invers :))

    • Se spune că este mai dificil să pui kilograme decât să le dai jos. Cu sport și dietă corectă se poate orice. Mult succes și ție!

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.