Vreau să postez zilnic

writeDeși am început destul de bine toamna în online, pe parcurs s-au schimbat anumite lucruri. Nu prea am reușit să scriu zilnic măcar câte un articol pe blog, deși aveam timp și aveam și idei, dar nu aveam starea necesară, eram complet ieșit din formă și juca și lenea un rol important.

Vreau să schimb anumite lucruri, scriu acest articol pentru a mă motiva să postez cât mai des și cât mai mult. Știu, „Alex, nu trebuie să postezi mult, trebuie să postezi doar când vrei tu și ai ce scrie” sau „nu contează cantitatea, ci calitatea”, dar mai e și faza aia cu trafficul, cu cititorii și cu dezamăgirea.
1. Nu am traffic pe blog dacă nu postez, de ce te-ai întoarce zilnic pe un blog unde nu ai ce citi?
2. Cititorii se învață să evite blogul meu pentru că știu că nu am mai postat de ceva timp, este destul de greu să-i aduci înapoi.
3. Dezamăgesc multă lume dacă nu mă țin de treabă, nu vreau ca cei care citesc acest blog să-și facă o părere proastă despre mine.

Așadar, când vedeți că iau pauze neanunțate de câteva zile, vă rog să-mi lăsați comentarii la ultimele articole și să mă „urecheaţi” puțin.

2 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.