Vreau sa fac mai mult sport

Îmi aduc aminte de zilele în care făceam sală și abia aștept să trec peste această perioadă încărcată prin care trec (sesiunea) și să-mi organizez timpul astfel încât să am grijă și de corpul meu. Au trecut câteva luni bune de când nu am mai fost la sală și nu-mi place deloc forma în care am ajuns. Mi-am stabilit un obiectiv și vreau să-l ating până la vară. Trebuie să dau câteva kg jos și să le înlocuiesc cu masă musculară. Am un orar foarte dificil, un orar dezordonat care nu face decât să-mi strice corpul și să nu fiu foarte odihnit, așa cum ar trebui.

Pentru a repara tot ce am stricat în tot acest timp în care nu am mai făcut sport, am de gând să combin exercițiile legate de forță cu un program intens de cardio. De aceea, am citit mai multe articole despre anumite programe de sală, dar și despre aparate, articole legate de cum se utilizează bicicleta eliptică, cât este indicat să utilizezi fiecare aparat de cardio și tot ce ține de acest mod de viață. Vreau să-mi fac mai mult timp în care fac sport, dar și să revin la unele obiceiuri sănătoase: să joc fotbal măcar de 2-3 ori pe săptămână, să ies cât mai des la alergat, să mănânc mai organizat.

Pentru că am mai făcut sală, sper să-mi vină ușor să-mi învăț din nou corpul cu mișcare și să pierd foarte repede kilogramele în plus care mă fac să nu mă mai suport. Anul acesta vreau să realizez foarte multe lucruri, cel mai important dintre ele fiind revenirea la o formă fizică cât mai bună și un aspect fizic cât mai plăcut. Vreau să-mi placă ce văd atunci când mă uit în oglindă, nu mai suport burta și formele mult prea generoase care nu aduc nimic bun.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.