Vloguri Idioate

macro_camera_lens-wide-612x383Aseară m-am uitat puțin pe YouTube, am început cu niște videoclipuri haioase, apoi cu altele puțin mai interesante și am ajuns la muzică, de la muzică am ajuns într-o parte foarte proastă a YouTube-ului, cea a videoblogurilor. Să nu generalizăm, nu toate vlogurile sunt idioate, altele sunt chiar interesante, exemplu Levi, altele amuzante, exemplu Doza De Has, dar am descoperit aseară niște copii care nu aveau nici 12 ani și și-au pus primul vlog pe YouTube, un vlog mai mult decât idiot și foarte slab.

Ca și în blogging, primul post este normal să fie ceva de prezentare, să-ți saluți cititorii, să te prezinți și să spui ce planuri ai, ce ai de gând să faci și când o să postezi, ce temă o să abordezi și toate lucrurile de genul ăsta. Copilașii de care vă spuneam se prezentau în felul următor: „Salut, sunt Ana și sunt fată.” chiar?

Mai era un copilaș, de vreo 9 ani, care ne spunea câteva lucruri despre el: știe să numere până la 10, să deseneze, iubește Disney și citește o carte cu vampiri, minunat. Partea amuzantă este că acești copii primesc comentarii de genul: „Bravo, foarte bine, mi-a plăcut.” sau „Foarte bine pentru primul vlog”.

Jalnic.

vloguri idioate aici, aici și aici.

8 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.