AlexScrie.Ro

VivaSMS plătește

VivaSMS e pe bune, vă spun asta din experiență. Mi-au intrat cei 5 euro despre care am scris într-un articol anterior. Am reușit să aduc pe site 35 de utilizatori de primul nivel. În total am 59 de utilizatori în echipă.

Acum aștept să primesc mesaje promoționale, deci să câștig bănuți. Mă bag serios în acest proiect dacă văd că lucrurile merg bine.

Ceva asemănător cu acest proiect este și MailDirect.ro, mi-am făcut cont și acolo și am reușit să strâng în cont puțin peste 7 euro. Vă spun mai multe după ce mă conving că treaba e serioasă și se plătește.

cashout-vivasms

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Exista modalitati mai bune decat VivaSMS sau Maildirect. Incerca site-urile de tip PTC, de exemplu NEOBUX. Pe zi ai de vizualizat ~30 reclame*0,001$. Poti inchiria referali (0,005 per ref click) .Poti sa iti convingi prietenii sa ti se alature ( 0,0005 per click) . Ai si un fel de tombola cu premii pana la 50$ . Daca iti cumperi Golden procentul referealilor se dubleaza. Si partea cea mai buna o constituie task-urile ( daca stapanesti engleza la un nivel cel putin mediu iti vine foarte usor sa le rezolvi altfel risti sa fii banat definitiv pentru task-uri ). Cu cat ai o experienta mai mare cu atat vei primi task-uri mai bine platite.Eu de exemplu, intr-o luna ,ca si membru standard am facut vreo 15$.Cum spuneam pentru cei cu experienta primesc si task-uri de 4$ (media de rezolvare fiind de 20-30 min). De mentionat este ca ai nevoie de un cont de paypal/payza/neteller.
    P.S. Nu voi lasa niciun fel de link de afiliere (nu asta este scopul comentariului ).

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.