3 Video Faine

Funny-HumorMă uitam aseară cu sora mea la niște filmulețe faine de pe site-ul celor de la Profm, mi-au plăcut și am salvat și eu câteva pentru voi, vroiam să scriu acest articol mai de dimineață, dar am avut o zi încărcată și frumoasă în același timp, am jucat din nou fotbal după o lună în care nu am atins mingea, acum am febră musculară, logic.

Primul video pe care vreau să vi-l arăt este despre un puști care dansează a dracului de bine, și nu doar atât, știe să facă show, are chestia asta în sânge. Astfel de videoclipuri merită promovate, nu doar scandalurile, cum se obișnuiește la noi în Românica.

Spuneți că nu e bun acest puști, câți pot să danseze ca el? Câți pot să transmită această energie pe care puștiul o emană? Câți pot să danseze atât de repede și cu atâtea mișcări rapide? Câți?

Cel de-al doilea videoclip păstrat de mine pentru blog este cu o întâmplare reală, nu în video, ci în general. Cam așa se fac melodiile în ziua de astăzi, în loc de numele celui care cântă mai bine și mai corect ar apărea numele producătorului sau a inginerului de sunet. Ca să înțelegi ce vorbesc priviți video:

Al treilea și ultimul video este cu două surori care fac un exercițiu de încredere, una dintre ele trebuie să-și dea drumul pe spate, iar cealaltă o prinde, simplu și logic, totul bazat pe încredere. Acest exercițiu poate deveni în ceva cel puțin ciudat, priviți videoclipul de mai jos:

Ce mă amuză cel mai tare este tipa care trebuia să o prindă pe sorsa, reacția ei este una genială când vede ce soră proastă are.
Atât pe astăzi, îmi pare rău că nu am reușit să postez mai multe articole, așa cum am făcut până acum, dar a fost o zi care nu mi-a permis acest lux.

5 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.