AlexScrie.Ro

Versuri Stupide În Muzica Românească

adrian-tutuUn videoclip foarte bun pe o temă ce a fost abordată şi de bloggeri mai mari din România. Versurile fără înţeles sau stupide sunt tot mai dese în melodiile românilor, dar foarte puţini observă acest detaliu, iar acest lucru îi încurajează pe producătorii de muzică din ţara noastră să scoată cât mai multe astfel de melodii, vorba aia, „lasă că merge şi-aşa”.

Cele mai dese rime sunt în genul celor din manele, de asta nu ne putem clasa pe un loc mai bun la Eurovision, de asta nu avem foarte mulţi români cunoscuţi datorită muzicii, de asta foarte mulţi români ascultă NUMAI muzică din străinătate.

Restul e can-can.

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Îmi pare rău că trebuie să te contrazic și corectez.
    „Versuri stupide în muzica românească promovată excesiv la tv sau radio genul Kiss Fm”. Muzica românească are și versuri bune, are și formații bune dar din păcate promovarea e destul de mică. 🙂 Muzica românească nu se rezumă la melodiile care se repetă la nesfârșit într-un club sau la milioanele de vizualizări pe care le au melodiile mult prea promovate.
    Eu ascult și muzică românească dar și străină. Radio Guerrilla le îmbină foarte bine pe amândouă. 🙂
    Dacă dai timpul înapoi prin anii ’90 sau 2000 vei avea parte de multe melodii cu versuri penibile. Realizez că revine moda versurilor penibile din anii ăia. Dar hai că merge la noi. Mulți bat din palme când aud o rimă. :)) Producătorii ăia nu ar produce o astfel de muzică dacă nu ar avea ascultători. Din păcate, ascultători sunt cu kilogramul. Ăsta e adevărul.

    • Sunt de acord cu tine. Eu nu m-am referit la toate melodiile romanesti, ci la cele super-promovate acum.

  • Nu prea imi place persoanele care intra in piata muzica cu povesti ca na, n-au parinti si nu stiu eu ce. Toti avem probleme, dar nu trebuie sa abuzam in acest mod de persoanele slabe.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.