AlexScrie.Ro

Vasluiul, la capitolul „fapte bune și de urmat”

Pentru că marketing-ul din jurul orașului nostru bate în altă direcție și nu suntem învățați să spunem și lucruri frumoase despre el, faptele de urmat și cu o încărcătură emoțională mare nu se viralizează așa cum ar face-o dacă imaginea de mai jos era din alt oraș.

Niște elevi de gimnaziu au renunțat pentru o zi la pachețelul lor și au format acest lanț al donării acestor produse pentru persoanele nevoiașe. Dacă au făcut asta la inițiativa lor sau a fost o idee a unor profesori, toată lumea este de felicitat, în frunte cu părinții, care au știut cum să-și educe copiii și i-au inspirat să se gândească și la cei din jurul lor.

Nu distribuim pentru că nu este bătaie, viol, furt sau orice altă întâmplare negativă! Mi-e ciudă pe ai noștri, că stau în frumusețea asta de oraș și nu știu să-l apere, promoveze și să se laude cu el.

Încercăm de astăzi o campanie de schimbare a mentalității greșit concepută despre Vaslui!

sursă foto – Emilian Mitrea

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    • Sunt student la Iași și născut la Vaslui, confirm ceea ce spui. Vasluiencele noastre sunt superbe!

  • Subscriu la parerea despre fete. In alta ordine de idei, gestul cu „generozitatea” elevilor este de laudat. De multe ori, aceste cornuri si laptele aferent se arunca. Se intampla rar sa fie ” degustate” de elevi. Fiica-mea le aducea acasa si credeti-ma xa acel corn era cumva la inaltimea oribilului. Se sfarama, fara gust, o calitate precara. Acesta este si unul din motive!

    • Refuz să cred că acesta a fost motivul pentru care ei au ales să doneze acel pachețel.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.