Vasluienii nu sunt toti ca in stirile promovate

Vaslui este un oras micut, frumos, dar si cu multe posibilitati de lansare, in caz ca te duce capul. Pe langa faptul ca a ajuns destul de cunoscut din pricina unor incidente neplacute, cum ar fi acel viol care a acaparat toata tara sau accidentul produs de un dobitoc care a trecut pe rosu si a luat viata unui tanar, pana la mascote cum ar fi cei 3 muti, Luta agresorul, replicile caruia au ajuns cunoscute toata tara prin intermediul emisiunii Mondenii („frumos, elegant, cat de cat”), ori Alina Plugaru si cred ca lista ar putea continua.

Vasluiul este si orasul oamenilor ca Viviana Gradinaru, tanara care a fost premiata de Barack Obama chiar la Casa Alba. Vasluianca a decoperit o modalitate de a transforma un soarece normal intr-unul transparent.

In fine, ideea este ca m-am saturat sa aud numai lucruri urate despre acest oras minunat din pricina unor stituatii neplacute. Am mai scris candva despre asta, dar am vazut pe FaceBook ca la fiecare intamplare urata intamplata in tara noastra, majoritatea spun calm „Sigur e din Vaslui”.

vaslui

Traiesc aici de 19 ani, in acest oras superb, sunt student de un an si am descoperit si Iasiul, acum, facand o paralela, imi place mult mai mult Vasluiul, este mai frumos, mai micut si foarte curat, spre deosebire de Iasi. Oamenii din Vaslui sunt ok, respectuosi si cu mult bun simt. Bineinteles ca nu exista padure fara uscaturi, dar asa este peste tot.

Vasluiul nu este orasul celor mai rele lucruri, ba dimpotriva, sunt mii de oameni gospodari, oameni care au realizat ceva si sunt cunoscuti in toata tara, aici oamenii au avut aceeasi reactie ca toti cei care ati auzit despre stirile ingrozitoare, nu este ceva normal, a fost si pentru noi un soc, nu trebuie sa fim catalogati toti la fel.

articol scris de o cititoare

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.