AlexScrie.Ro

Vara Nu Este Pentru Blogging

summer…și nu o spun doar eu.

Vara nu este anotimpul în care lumea să ne citească, trebuie să recunoaștem că se cunoaște că lumea nu mai stă așa mult timp online și că vacanța de vară ne afectează. Prea mult timp liber strică uneori. Eu aveam foarte multe planuri pentru această vară, mă refer mai mult în online, planuri ce nu am reușit să le duc la bun-sfârșit deoarece nu mai sunt atât de organizat ca în timpul școlii.

Pato ne spune că este bine să ne relaxăm în această perioadă și să ne pregătim pentru perioada de toamnă, atunci când lumea revine pe blogurile noastre și suntem din nou importanți. Vacanțele la munte, la mare ori ieșitul cu prietenii sunt activități mai interesante decât statul în fața unui monitor.

Poate este doar o scuză, dar mă consolez cu ideea că o folosesc mai mulți bloggeri. Am observat o scădere de formă în toată blogosfera, nu doar în rândul prietenilor mei.

summer

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Cine are liber, da. Cine nu, stă și muncește. Poți scrie oricând indiferent că e vară sau nu. Lumea poate te citește chiar dacă nu te comentează. Dar într-adevăr, acuma că e vara sunt mai puțini.
    Orice altă activitate e mai bună decât să stai în fața unui monitor. Dar când n-ai de ales și stai cel puțin 10 ore în fața lui fără să poți intra pe ce site vrei tu, e chiar aiurea.
    Vara e pentru orice: distracție, muncă, libertate … chiar și pentru blogging. 😉

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.