Vara lui 2015

Mă gândesc la acest an școlar de foarte mult timp, mai exact de prin a 8-a. Sunt în clasa a 12-a care se finalizează, după cum cu toții știm, cu frumosul și spectaculosul BAC. Nu mi-e teamă, dar știu că va fi un an greu în care trebuie să pun efectiv osul la treabă. Am văzut cât de frumos este liceul, m-am distrat de foarte multe ori, am trecut prin toate experiențele frumoase posibile din liceu, acum a venit timpul să mai și muncim.

M-am gândit așa mult la acest an încât am și câteva „cerințe” de la mine pe care trebuie să le așez frumos într-un program. Am destule motive pentru care vreau să fiu un tip foarte disciplinat în acest an, cel mai important dintre ele ar fi să mă testez pe mine, să văd cât de punctual și cât de productiv pot fi dacă respect un anumit program (bineînțeles, bine întocmit).

motivation

Pentru că asta este cel mai important obiectiv al meu pentru acest an școlar, o să-mi transform camera într-un dormitor modern care, sper eu, să mă îndemne mereu la învățat. Vreau să fiu productiv! Vreau să râd în fața panoului și să mă simt mândru, vreau să fiu mândru de mine și să-mi demonstrez că un an de muncă înseamnă mult. Și de ce să nu trag puțin de mine acum ca apoi să fiu mândru și să nu mă ascund când mă întreabă cineva ce nota am luam la acel examen.

Bac-ul înseamnă defapt next level, înseamnă că ești cu mult peste mulți din România care nu-l au și poți deja să te folosești de acea diplomă nenorocită. Bineînțeles că nu e cine știe ce din acest punct de vedere, dar e ceva ce te aruncă înainte.

Vara lui 2015 este cea mai așteptată vară din viața mea, am multe planuri pentru acea vara care mă va face alt om.

PS: Vor mai apărea articole din seria Bac 2015 🙂

5 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.