Cât de utilă este o tăviță de portbagaj

compa portbagajNu toți ne permitem o mașină sport pentru relaxare și distracție și un minivan pentru treburile murdare. Mașina familiei e mereu plină de echipamentele de sport ale copiilor (mingi, adidași plini de noroi, șosete, genți prăfuite), de alimente congelate care se dezgheață încet și se scurg lin pe podea sau de trusa de scule cu care vrem să reparăm niște țevi sparte. Nici nu e de mirare că portbagajul miroase a vaselină, fructe de pădure, ulei de motor și vin. Mochetă portbagaj caut intens perechea potrivită numită tăviță portbagaj.

Ce este tăvița de portbagaj

Mașinile moderne se pot dota cu multe accesorii utile precum covorașele auto, tăvițele de portbagaj, plasele de bagaje, cotierele, husele pentru scaune și altele. Aceste dotări protejează interiorul original al mașinii și ne ajută să păstrăm mai ușor curățenia. Tăvița de portbagaj este un accesoriu din plastic rezistent care ne ajută să protejăm mocheta originală de patina timpului. Obiectele se deteriorează în timp. Pentru a le proteja, folosim tot felul de mici trucuri. O tăviță portbagajtrebuie să se muleze perfect peforma portbagajului așa că trebuie cumpărată fix pe modelul mașinii. Tăvița are margini înalte de 5-6 centimetri, este flexibilă, impermeabilă și ușor de scos și de spălat. Nu lasă lichidele să se scurgă pe margini și să impregneze mocheta cu umezeală, pete și mirosuri greu de îndepărtat. Tăvița este probabil cel mai util accesoriu cu care ne putem dota portbagajul fie că avem o mașină scumpă sau ieftină, sport sau de familie.

De ce avem nevoie de sus numita tăviță

Curățenia trebuie să primeze pentru că mașinile moderne sunt făcute să aibă o durată lungă de viață. Sunt rezistente, spațioase, consumă puțin și le folosim la capacitate maximă. Cărăm cu ele tot felul de bagaje voluminoase și grele pentru că cele mai multe portbagaje ne permit un astfel de lux. Cărăm lădițe cu fructe, brânzeturi mirositoare și alimente perisabile. Nu ne ferim să punem în portbagaj carne, pește și uneori mergem cu mașina la pescuit sau la vânătoare. Uneori ne umplem portbagajele cu obiecte murdare, materiale de construcții, obiecte ascuțite, dure sau cu potențial acid și toxic. În tot acest timp, mocheta subțire a portbagajului se tot deteriorează. Din zi în zi apar pe ea tot mai multe pete, mirosuri, reziduuri și resturi. E tot mai clar. Fiecare mașină modernă are nevoie urgentă de o tăviță portbagaj.

10 minute și ai mașina curată

De multe ori amânăm curățenia din mașină pentru că ni se pară că durează mult și n-avem timp. Pentru că n-avem accesoriile potrivite, mocheta e plină de tot felul e chestii minuscule și imposibil de îndepărtat. Portbagajul e și el presărat cu mii de particule de noroi și praf. E greu de făcut curățenie în mașină? Nu chiar! Tăvița din portbagaj se poate scoate dintr-o mișcare și se poate spăla în maxim 5 minute. Sub ea totul arată impecabil! Nimic de curățat! Covorașele se pot scutura și spăla în alte 5 minute. Mai ștergi puțin praful pe ici pe colo și gata curățenia! Ai mașină curată, frumos mirositoare și gata de drum!

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.