Usi de garaj pietonale de la DusaDoor – pentru acces facil la garaj

Un kit pietonal – numit si usi de acces pietonal – constituie o alegere inspirata pentru tine daca vrei sa te scutesti de sarcina de a ridica intreaga usa sectionala atunci cand vrei sa intri in garaj. Vorbim despre o modalitate de a economisi energie si timp, ori de cate ori ai treaba acolo, o astfel de posibilitate fiind de interes mai ales pentru service-urile si spalatoriile auto. Este insa o solutie si pentru garajul personal, deci o recomandare din partea expertilor.

Ce recomanda usile de garaj pietonale de la DusaDoor – caracteristicile produselor

O usa de garaj cu kit pietonal este o solutie practica, potrivita mai ales daca exista trafic destul de intens in camera de garaj. In ceea ce priveste usile produse de Dusadoor, acestea sunt realizate din aluminiu, completate cu kit-ul pietonal marca Sicom.

Motivele pentru care sunt o alegere inspirata sunt numeroase. Mai ales daca vrei sa asiguri conditii demne de o locuinta moderna si performanta sunt o optiune pentru tine. Acestea permit integrarea optima cu designul usii sectionale atat vizavi de model, culoare, cat si vitrare. Daca esti interesat, poti opta si pentru usi pietonale realizate din panouri sandwish, acestea putand fi pozitionate langa usa de garaj, in perete. Poti plasa aici o cerere de oferta in acest sens.

Asemenea modelelor simple, usile cu kit pietonal se pot realiza din paneluri ce se prezinta sub modele variate. Deci poti alege ceea ce consideri potrivit din lista de optiuni, astfel ca designul usii sa se integreze in imaginea de ansamblu perfect. Modele disponibile la DusaDoor sunt usile tip liniar, Lis, casetat si in o linie.

Referitor la nuanta usii, cele specifice esentelor de lemn dintre care poti alege tot prin aceasta colaborare sunt intr-o paleta de culori RAL bogata, dar si gri, antracit, mahon, maro, gri, alb, nuc,  stejar auriu. Practic ai optiuni nenumarate.

De o importanta deosebita si un aspect pe care trebuie sa pui accent este modul de actionare a usii. O varianta standard se refera la cea manuala. Daca vrei insa confort deplin si usurinta in acest sens, ai in vedere actionarea automatizata. Variantele de pe www.DusaDoor.ro sunt recomandate inainte de toate de incredere – brandul producator este marca italiana binecunoscuta Nice.

Un alt avantaj care iti va capta sigura atentia se refera la accesoriile dintre care poti alege optional. Astfel, ai in vedere, dupa nevoie si preferinte, accesorizarea usii de garaj cu kit pietonal cu fante pentru aerisire, ferestre daca vrei lumina naturala in interior, tastatura pentru cod, manere, telecomanda suplimentara, selector cu cheie, fotocelule cu baterie, reductor lant etc.

Indiferent ca alegerea ta se orienteaza spre un kit pietonal pentru usa de garaj sectionala sau pentru o usa pietonala separata, raportandu-te la cele mai sus precizate vei putea sa realizezi o alegere inspirata, potrivita pentru tine. Afla mai multe despre aceste solutii si intra in contact cu expertii pentru o solutie adaptata nevoilor tale.

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.