Următoarea izolare va fi cel puțin amuzantă

Este clar că vom sta din nou în casă, cu toții, deci ne putem apuca deja de povestit despre asta. Ne dorim asta, altfel nu-mi explic cum pot unii să alcătuiască grupuri de 3.000 de persoane fără măști și fără vreo altă măsură de protecție.

Cum zic eu că va fi acea perioadă? De data asta nu ne vom mai întreba dacă avem vreun apropiat cu virusul ăsta în el, dacă e sau nu vrăjeală. Va fi o certitudine, vor avea tot mai mulți, deci foarte posibil ca toți cei care nu au respectat nimic din ce înseamnă distanțare socială să dea sfaturi despre cum să te protejezi de Covid. La noi se poartă.

FaceBook-ul va fi din nou sufocat de live-uri cu oameni care nu spun nimic, YouTube-ul la fel, iar politica va fi principalul subiect de discuție. Este primul an în care oamenii au rămas specialiști în politică chiar dacă s-au terminat alegerile. Nu contează dacă știi sau nu ce face un parlamentar, dacă ai avut vreo interacțiune cu vreun politician, dacă te-ai uitat măcar la 2-3 emisiuni din domeniu, trebuie să vorbești despre asta și să-ți dorești să ieși în față.

Avem o mulțime de pseudo-specialiști în politică, iar în următoarea izolare vor demonstra că Dăncilă a jucat la juniori în materie de prostie.

Până atunci vom mai striga ”Jos medicii!” în fața Mitropoliei din Iași și-i vom blama pe cei care ne conduc pentru că ne pun să purtăm mască pentru a nu muri.

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.