Urgente stomatologice Timisoara Non Stop

Saptamana aceasta am ajuns in Timisoara, un oras minunat de altfel cu multa istorie, un centru vechi frumos reabilitat. Am gasit multe parcuri in Timisoara, foarte multe chiar as putea spune ca la fiecare colt de strada este un mic parculet. Zona de centru vechi este impanzita de pub-uri foarte cochete si interesante unde se serveste celebra Bere Timisoreana.

Dar sa revenim la subiectul articolului de astazi si anume durerea de masea pe care am avut-o in scurta mea vizita in Timisoara. Eram vineri seara in plimbare si incepuse sa imi dea probleme aceasta masea, jos in stanga, o durere crunta la rece mai ales. Am cautat pe google informatii despre medici stomatologi si am aflat ca nu prea am de unde alege medici de urgenta in Timisoara, practic aveam de ales intre urgenta facultatii unde conditiile nu sunt cele mai bune si nu mi-a placut deloc ideea de a ma trata acolo si am ales sa caut un cabinet privat. Am gasit astfel urgente stomatologice timisoara unde am si sunat si mi-a raspuns medicul dentist de garda care in 30 de minute m-a vazut in cadrul unei clinici moderne si foarte bine dotata, mi-a vorbit cu calm si frumos. Tot tratamentul a durat 30 de minute, m-a scapat pe loc de durere, mi-a facut o anestezie si un medicament calmant in interiorul dintelui, iar de atunci nu am mai avut probleme cu maseaua buclucasa.

Cu toata sinceritatea va pot recomanda acest medic dentist din Timisoara care face si urgente stomatologice. Ii gasiti pe Calea Sever Bocu Nr. 39, Timișoara 300288, pot fi gasiti la telefonul 0746 36 36 35 sau cum i-am gasit si eu online pe siteul lor urgente stomatologice Timisoara.

articol scris de un cititor multumit de serviciile prezentate

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.