Ce fac unii tâmpiței pe FaceBook

Credeam că odată cu Yahoo! Messenger s-au stins și acei prostuți care trimit mass-uri și cred în tot felul de mesaje ce au scopul de a deveni viral și care dacă nu sunt trimise, cică îți aduc ori ani de ghinion, ori îți moare cineva din familie, ori nu știu ce maro mai pățești.

Mai credeam și că pe FaceBook lumea s-a mai cizelat puțin, mass-urile s-au stins de mult, nimeni nu mai crede în ele și nimeni nu le mai distribuie, „nimeni” spun când mă refer la cei care nu au capul doar pentru a nu le ploua în gât.

Comentariul din imaginea de mai jos l-am primit pe o pagină de FaceBook de a mea pe care încerc să distribui și să pun materiale funny cât mai decente, fără spam și sute de reclame. Pentru că nu era destul să-l pună doar la o postare de pe acea pagină, am avut ocazia să-l citesc la cel puțin 3 postări.

Pe mine mă amuză, nu cred că un mesaj care vrea să devină viral poate să-mi facă rău mie sau familiei mele, însă mulți tâmpiței cred, iar din cauza lor, FaceBook-ul devine pe zi ce trece mai slab, mai plin de maro și lipsit de decență.

tampiteipefacebook

2 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.