AlexScrie.Ro

Ce fac unii tâmpiței pe FaceBook

Credeam că odată cu Yahoo! Messenger s-au stins și acei prostuți care trimit mass-uri și cred în tot felul de mesaje ce au scopul de a deveni viral și care dacă nu sunt trimise, cică îți aduc ori ani de ghinion, ori îți moare cineva din familie, ori nu știu ce maro mai pățești.

Mai credeam și că pe FaceBook lumea s-a mai cizelat puțin, mass-urile s-au stins de mult, nimeni nu mai crede în ele și nimeni nu le mai distribuie, „nimeni” spun când mă refer la cei care nu au capul doar pentru a nu le ploua în gât.

Comentariul din imaginea de mai jos l-am primit pe o pagină de FaceBook de a mea pe care încerc să distribui și să pun materiale funny cât mai decente, fără spam și sute de reclame. Pentru că nu era destul să-l pună doar la o postare de pe acea pagină, am avut ocazia să-l citesc la cel puțin 3 postări.

Pe mine mă amuză, nu cred că un mesaj care vrea să devină viral poate să-mi facă rău mie sau familiei mele, însă mulți tâmpiței cred, iar din cauza lor, FaceBook-ul devine pe zi ce trece mai slab, mai plin de maro și lipsit de decență.

tampiteipefacebook

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Well, dacă cineva reușește să citească mesajul ăla de la început până la sfârșit, fără să se simtă străin de limba română, bravo! – asta ca o paranteză la traducerea infectă pe care au realizat-o cei de la google translate bănuiesc.
    În altă ordine de idei, ai dreptate, mass-ul s-a mutat pe facebook. Îmi aduc aminte că pe messenger eram atât de agasată de mass-uri încât am ajuns să dau ignore la zeci de persoane. Presupun că același lucru e necesar și pe facebook.
    Eh, la urma urmei trebuie să ai grijă să nu trebuiască să ai nevoie de un tratament dur de limba română după ce citești mesajul ăla.
    Am mai văzut și eu pe la diverse postări publice tipul ăla de comentarii. Nu pot să zic decât că mi-e milă de prostia unora.

  • Am administrat și eu o pagină care are acum în jur de 17K like-uri, și era o fată, nu mai știu sigur cum se numea, care tot posta în comentarii prostii d’astea. Am lăsat-o odată, de două ori, dar a treia oară am raportat-o la Facebook și am blocat-o. Dacă oamenii cred toate prostiile astea, înseamnă că nu s-a terminat prostia din lume!

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.