Uneori uităm să mai fim oameni

Este visul fiecăruia dintre noi să ajungă să dețină o familie cât mai frumoasă și mai fericită. Nu știu cum sunteți voi, dar eu devin sensibil de fiecare dată când văd o familie frumoasă, când văd un cuplu de îndrăgostiți care sunt fericiți, când văd că un băiat oarecare îi oferă o floare unei fete, când văd un cuplu de proaspeți căsătoriți că își plimbă bebelușul într-un parc… și lista poate continua la nesfârșit. Îmi place să văd bucurie, iubire, zâmbete. Nu numai că mă liniștește pe mine sufletește, dar îmi și induce o stare pozitivă, mă face să fiu mai încrezător, mai puternic, mai bucuros.

De asemenea, cred am mai spus asta în anumite postări de pe blog, îmi place și să particip la evenimente ca nunți și botezuri, atunci analizez atent anumite reacții, observ și mă hrănesc cu zâmbetele celor implicați care joacă în respectiva zi un rol principal, familia celor care își unesc destinele sau își botează pruncul, dar și dăruirea și bucuria cu care anumite ursitoare botez Ilfov își fac meseria. Aceste ursitoare nu mi s-au părut niciodată prefăcute, nu am lăsat nici măcar o secundă să se citească pe chipul lor că ele sunt stresate, obosite sau că fac ceea ce fac doar pentru bani. De aceea, consider că numai anumite femei pot lua rolul unor ursitoare, femei care au un caracter frumos, o inimă mare și curată și o dragoste imensă purtată celor mici. Nu poate fi nimeni atât de fals încât să facă lucrurile pe care o ursitoare profesionistă le face și să nu simtă ceva puternic pentru copii. De altfel, nici nu cred că este o slujbă foarte grea care să implice stres și oboseală, energia copiilor și zâmbetele lor te încarcă mereu și te face să te gândești la copilăria ta.

Botezul este fără doar și poate un moment fericit, un moment la care toată lumea ar trebui să poarte cel mai sincer zâmbet pe buze. Copiii sunt fără doar și poate o minune, care fac o familie mult mai unită și mai fericită. De asemenea, ei reprezintă rostul unei căsnicii, îți dau un sens de a trăi și de a merge zilnic la servici, de a produce bani, de a ridica o casă și a lăsa ceva în urma ta. Cei care ne duc numele mai departe merită toată atenția noastră și tot sacrificiul pe care îl putem face.

Mi-ar place să fim mult mai deschiși și să pomenim mai des de aceste evenimente, să ne străduim să le organizăm cât mai bine, să ne inducem ideea că nu este doar un eveniment peste care abia așteptăm să trecem, ba dimpotrivă, trebuie să ne bucurăm de fiecare secundă din ziua în care micuțul vostru apare pe lume. Tindem să înțelegem orice eveniment de acest gen că o obligație, uităm de cele mai multe ori să ne bucurăm, să fim mândri și abia așteptăm să numărăm banii, să calculăm investițiile din care scădem profitul. Sunt de părere că uneori, uităm să fim oameni.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.