Unele Materii Nu Ne Folosesc

deceNu vreau să mă plâng în acest articol, doar să-mi spun ideea, până la urmă asta înseamnă blogging (trebuia să scriu asta pentru viitoarele comentarii ale acestui articol). Sunt în clasa a 10-a la profilul matematică-informatică și nu înțeleg câteva materii. O să încerc să le scriu pe toate în următoarea listă:

1. De ce Antreprenoriala nu ne învață cum să deschidem o afacere și să o ridicăm, nu de altceva, dar pe mine m-ar ajuta destul de mult cu blogurile mele, mereu sunt folositoare astfel de informații. Sunt sătul să fiu pus să învăț tot felul de termeni pe care îi cunosc, dar sub forme mai simple.
2. Psihologia. Îmi place mult, dar cred că ar trebui să fie o materie ceva mai lejeră, noi învățăm la acest obiect cum învățăm la informatică sau matematică, nu mi se pare normal.
3. Muzica și desenul. Suntem profil mate-info, cu ce ne ajută pe noi muzica sau desenul? Știu că sunt două materii cu ajutorul cărora ne mai ridicăm mediile, dar aș fi adeptul statului acasă în locul celor două ore, acasă unde aș putea să învăț la un obiect mai important, care o să-mi fie de folos în viață. Odată ce am ales acest profil, nu trebuie să știu absolut orice, ci doar lucrurile legate de profil.

Știu că vor apărea comentatori ce vor să-mi dea peste nas, să-mi spună că toate ne folosesc sau că este bine să știm din toate, le respect opinia, așa cum ar trebui să facă și ei cu a mea. Vreau comentarii contradictorii argumentate.

4 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.