AlexScrie.Ro

Unele Materii Nu Ne Folosesc

deceNu vreau să mă plâng în acest articol, doar să-mi spun ideea, până la urmă asta înseamnă blogging (trebuia să scriu asta pentru viitoarele comentarii ale acestui articol). Sunt în clasa a 10-a la profilul matematică-informatică și nu înțeleg câteva materii. O să încerc să le scriu pe toate în următoarea listă:

1. De ce Antreprenoriala nu ne învață cum să deschidem o afacere și să o ridicăm, nu de altceva, dar pe mine m-ar ajuta destul de mult cu blogurile mele, mereu sunt folositoare astfel de informații. Sunt sătul să fiu pus să învăț tot felul de termeni pe care îi cunosc, dar sub forme mai simple.
2. Psihologia. Îmi place mult, dar cred că ar trebui să fie o materie ceva mai lejeră, noi învățăm la acest obiect cum învățăm la informatică sau matematică, nu mi se pare normal.
3. Muzica și desenul. Suntem profil mate-info, cu ce ne ajută pe noi muzica sau desenul? Știu că sunt două materii cu ajutorul cărora ne mai ridicăm mediile, dar aș fi adeptul statului acasă în locul celor două ore, acasă unde aș putea să învăț la un obiect mai important, care o să-mi fie de folos în viață. Odată ce am ales acest profil, nu trebuie să știu absolut orice, ci doar lucrurile legate de profil.

Știu că vor apărea comentatori ce vor să-mi dea peste nas, să-mi spună că toate ne folosesc sau că este bine să știm din toate, le respect opinia, așa cum ar trebui să facă și ei cu a mea. Vreau comentarii contradictorii argumentate.

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Cam asa zic si eu la facultate. Sunt multe materii pe care nu le folosesc si nu le voi folosi vreodata! Unii profesori inteleg asta, dar altii insista pe materii vechi, fara nicio treaba!

  • Nu stiu ce sa zic pentru profil de mate info muzica sau desen este pentru cei drept ridicarea mediilor dar si sa te distrez putin adica nar trebui sa predee cine stie ce teorie dar e bine cand inveti macar esentialul in muzica si de desen ei bn eu desenez si imi place dar am invatat esentialul si restu de talent a venit de la sine dar ai dreptate e mult prea multa teorie in afara profilului de care apartii

  • Sunt foarte entuziasmat de psihologie. Abia astept sa o incep, desi sunt inca in clasa a 8-a.
    Cat despre muzica si desen, eu le consider ca pe niste inutilitati, pentru ca daca doreai muzica te duceai la un liceu specializat pentru asa ceva, daca doreai desen, asemenea. Deci, inutile, din punctul meu de vedere, pentru cine nu e atras de aceste materii.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.