Unde Ne Duce Tehnologia?

evolutie-229x300Stăteam și mă gândeam cât de mult au evoluat toate. Când eram mic, nu că acum aș fi foarte mare, aveam 3 programe la televizor și trebuia să mă ridic din pat de fiecare dată când vroiam să schimb programul sau să dau volumul mai tare, respectiv mai încet, nu aveam telecomandă, nu doar eu, toți erau nevoiți să facă asta. Acum toate sunt în așa fel încât noi să stăm cât mai comozi și toate să vină la noi.

Nici măcar nu trebuie să ne deplasăm în magazine să cumpărăm un produs, facem comanda online și îl așteptăm, plata tot online, cum spuneam, toate vin la noi, ai nevoie doar de o conexiune la internet și bani.

Oare ce mai urmează, unde vom mai ajunge cu ajutorul tehnologiei, ce vor mai apărea?

Ieri am stat toată ziua și m-am jucat cu noua mea jucărie (de la care a plecat și ideea acestui articol), o tabletă Samsung Galaxy Tab2 10.1 (link afiliat). Eu sunt genul de persoană care vrea să afle tot ce poate, ce nu poate și tot felul de informații despre orice țin în mână și îmi aparține, trebuie să mă familiarizez puțin înainte. Apropo, vreau și eu câteva nume de jocuri frumoase, cu mașini sau ceva sport, cât mai complexe, dar nu vreau jocuri cu mult sânge și violență.

5 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.