Una despre puterea lopeții

Sunt zile albe în mai multe județe din țară, iar online-ul este plin de poze și comentarii răutăcioase la adresa autorităților. Conținut mult, dar de slabă calitate și puncte de vedere pe alocuri greșite, dar scrise totuși cu mult nerv și convingere.

Am văzut cel mai bun comentariu posibil la o postare dintr-un grup la care lumea arunca cu mult noroi într-un primar votat.. ați ghicit, tot de ei. Grupul este al unei comune, deloc întâmplător cea în care m-am născut, iar cei care au stârnit subiectul sunt locuitori din comuna respectivă.

„Treaba asta poate fi rezolvată doar cei aflați în acele locuri inaccesibile, degeaba vă exprimați aici dacă atunci când aveți ocazia să vă exprimați și să conteze părerea voastră nu o faceți! Sunt destui locuitori în satele astea care pot suna să instige anumiți oameni care au autoritate să facă ceva, dacă veți continua să vorbiți singuri sau pe rețelele de socializare mâine veți plânge după pâine!

Și apropo, sunt sute de bătrâni care pot rămâne izolați în casă fără să poată aduce lemne pentru sobă și tot sute de tineri care pot demonstra că există spirit civic și poate vor oferi puțin ajutor!” – Andrei

Frumos spus, frumos text, complet, instigator la bine. Să mai punem mâna pe lopată și să nu ne mai fie rușine de termenul de țăran, zic.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.