Ultima zi de vacanță

Știu că o să par puțin ciudat în articolul ăsta, dar eu chiar aștept școala. Am spus-o de foarte multe ori în această vară și am foarte multe motive pentru care vreau la școală. De mâine, intrăm în pâine!

Vreau la școală pentru a-mi revedea colegii, prietenii și profesorii, pentru a trăi din nou momente frumoase alături de ei. Nu m-am revăzut cu foarte mulți colegi în această vacanță, chiar îmi este dor de ei.

Vreau să înceapă școala pentru că sunt mult mai organizat în cursul ei, îmi folosesc timpul mult mai bine și sunt mai productiv, din toate punctele de vedere. Dacă la începutul vacanței promiteam că o să am foarte multe rezultate în această vară, lucrurile nu au mers așa, nu mă pot mândri cu foarte multe realizări.

Vreau să învăț, să mă zbat să fac medii mari, să râd alături de colegii mei. Sunt curios să văd dacă am colegi noi sau dacă au mai plecat dintre cei de anul trecut.

Vreau la școală!

Ultima zi de vacanță o să mi-o petrec mai mult pe afară, dar vreau totuși și să apăs butonul „publish” măcar de 3 ori. Vreau și să termin cartea „Începe cu ce nu-ți place” de Brian Tracy.

toamna

5 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.