Ultima speță de nerușinare

nesimtireAtenție! A nu se citi dacă stați la masă, gustați ceva sau sunteți grețoși!

Nesimțirea și proasta creștere a unora se poate observa, fără nicio urmă de rușine, la baie. Stau într-un cămin studențesc, așa cum am mai spus-o în mai multe rânduri aici, pe blog, cămin care are baia la comun, pe palier, și spre surprinderea mea am văzut că unii oameni nu au urmă de bun simț, ba chiar dimpotrivă, ce lasă în urma lor dă dovadă de ultima speță de nerușinare.

Nu este posibil să mânjești cu propriile excremente ușa unei toalete, pereții acesteia. Alții au o plăcere subită să-și bage degetele în cur și să scrie anumite lucruri pe pereți, știu că sunt mult prea direct și chiar puteam fi mai discret, dar greața și starea de nervozitate obținută în urma unei astfel de vizite la baie nu mă lasă să descriu altfel situația.

Nu ai cum să te respecți pe tine ca om din moment ce faci aceste lucruri. Cum ieși tu din acea toaletă și îți continui ziua ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat când știi ce ai lăsat în urma ta?

Înțeleg, avem femei de servici, dar ele nu sunt obligate să curețe de căcat după tine pentru că ție nu-ți place să te ștergi la cur cum e normal, ci încerci anumite metode cu degetele.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.