AlexScrie.Ro

Tu ce faci în vacanța de vară?

Am așteptat această vacanță de vară de foarte mult timp, iar acum când am parte de ea nu știu ce să fac cu tot timpul, nu știu să mi-l organizez și să fiu productiv, dar și să mă distrez. Am o stare de lene și plictiseală constantă de care nu prea știu cum să scap.

Probabil cel mai bun lucru pe care-l pot face este de a începe să citesc cărțile de care am nevoie pentru Bac (urât cuvânt). Am prieteni care au dat bac-ul și îi văd foarte liniștiți și fără stres, chiar dacă nu au făcut cele mai bune lucrări. Eu am emoții numai când mă gândesc că mai am DOAR un an și vine și rândul meu, chiar dacă știu că o să fac „o figură frumoasă” (clișeu din fotbal).

Cum era vara la care visam înainte să înceapă?
Relax total, mă vedeam distrându-mă zi de zi și nu credeam că o să mă plictisesc vreo secundă din această vacanță. Acum uite-mă în fața calculatorului la ora 1:20, oră la care mulți sunt pe afară și vorbesc, râd, glumesc, cel mai sigur cu o bere în față și semințe.

Mă mai vedeam la mare sau la munte (asta sper eu să urmeze), probabil cazat la vreo vilă din Costinești sau căutând anunțuri cu închirieri apartamente 2 camere Sibiu.

Mă mai vedeam foarte productiv în online, postând zi de zi și făcând ceva bănuți.

Sper ca această vacanță să devină una mai frumoasă, una în care mă distrez și una în care îmbin utilul cu plăcutul. Când mă refer la util, mă refer defapt la pregătire pentru bac și la ceva muncă în online. Vreau o vară frumoasă sau, cum îmi place mie să spun, o vară pe care să nu o uit cu foarte multă ușurință.

vacanta-de-vara

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Ia și pune osul la treabă. Știu prin ce treci, sau să mă exprim mai corect, am fost și eu în zona respectivă o perioadă destul de mare de timp, dar uite că, după vreo un an jumate în care nu am făcut prea multe, decât mă apucam și lăsam totul baltă săptămâna următoare, astăzi, am mai bine de o lună de zile de când mi-am intrat iar în mână. Dacă eu pot, poți și tu.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.