AlexScrie.Ro

Triburile, un joc frumos de strategie

triburileAcum un an și ceva jucam foarte multe jocuri online de strategie. La fel și prietenii mei. Ne adunam seară de seară pe jocuri ca Triburile, Ikariam sau Grepolis și atacam diferite sate și triburi. Eram foarte pasionați și mereu stabileam strategii când ne întâlneam.

De dragul acelor timpuri, mi-am deschis din nou cont pe Triburile, jocul la care eram destul de bun (țin minte că aveam vreo 10 sate cucerite și organizate în așa fel încât să nu duc lipsă de nici o resursă, dar nici de armată).

Jocul nu s-a schimbat prea mult de atunci, are cam același design și nu au apărut foarte multe funcții noi. În schimb, se încearcă să se scoată mai mulți bani din acest joc, iar mulți o fac. Se dau puncte premium, prețurile nu sunt foarte mari, dar este un criteriu important în clasamentul jucătorilor. Nu toți își permit să bage bani în jocuri, chiar dacă știu să joace mult mai bine că cei care o fac.

Am să bag și eu ceva bănuți, dar nu mulți, ceva gen 4-5 euro.

Jocul este extrem de interesant abia de la 1.000 de puncte în sus.
Îmi place că-l pot juca și pe tabletă.

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Am avut si eu o perioada in care jucam jocuri de strategie online alaturi de fratele meu. Triburile nu l-am incercat pana acum dar in Grepolis si Ikariam pot spune ca suntem experti. :)) Deocamdata m-am apucat de un alt joc online destul de interesant (Garbage Garage se cheama) si cred ca voi scrie si eu cate ceva pe blog despre el…

  • Am jucat si eu foarte mult…am avut si doua clanuri care erau pe locuri destul de bune (unul pe 5 si altul pe 3), dar asta era acum multi ani si din pacate nu mai am contul. Am jucat si mai recent, dar nu am facut performanta…eram inconjurat doar de sate din clanul advers, care din pacate era pe locul 1, iar jucatorii care detineau satele erau si ei in top 30. Asa ca am rezistat foarte putin…am reusit sa cuceresc doar trei sate de barbari si am ajuns doar la 11.000 punte…la scurt timp m-au atacat adversarii si mi-au luat toate satele. Totul s-a intamplat doar datorita faptului ca cel care a infiintat clanul considera ca este bine sa faca razboi contra celui mai bun clan. Eu i-am spus ca voi parasi clanul daca porneste razboi, dar m-a amenintat ca imi va inobila satul daca plec…si am ramas, sa nu am adversari din toate partile.

  • Eu ma jucam Triburile prin clasa a V-a, a fost o perioada foarte faina, ma trezeam de dimineata sa vad cum inca e intuneric in sat si sa astept sa dau noi comenzi. Acum parca nu mi se mai pare asa de atragator, nu stiu din ce cauza. In schimb, acum incerc sa ma mai joc Ikariam, chiar daca nici el nu mai e ce a fost.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.