Trei lucruri despre viitor

workingvacationVreau să renunț la obiceiul de a scrie fiecare cuvânt din titlu cu literă mare. Mi-am dat seama că nu este obsesia mea, nu este gândită de mine și nu este original. Un foarte bun prieten din online, Iulian Grecu, are această obișnuință și m-am luat și eu după el, mi se părea interesant.

Nu doar că mi se părea mie, chiar este, arată bine, dar nu este ideea mea. Deci, titlurile următoarelor articole nu vor mai fi scrise la fel ca titlurile celor 274 de articole de până acum. Asta ar fi una.

A doua: M-am gândit că ar fi ok să dau șansa celor care mă citesc să posteze pe acest blog. Sunt mulți care ar avea multe de spus, voi vă spuneți of-ul, iar eu câștig conținut. Ambele părți au câte ceva de câștigat. Articolele pot fi scrise și sub formă de Guest-Post, o să deschid o categorie specială pentru aceste articole odată cu primul articol din partea voastră. Deocamdată aștept articole pe mail ([email protected]), dar pe viitor mă gândesc să-i premiez pe cei mai activi cititori cu un cont de autor pe acest blog.

Trei – Vreau să spun că mă bucur că se termină această vară, nu pentru că nu-mi place și nu mă distrez, ci pentru că stau pe loc cu online-ul, pierd mult timp pentru că nu sunt organizat. Petrec foarte mult timp afară, iar în online pierd vremea pe FaceBook sau Yahoo! Messenger, iar aceste activități nu-mi aduc realizări și profit.
Sunt sigur că odată cu începerea noului an școlar o să încep să mă organizez și în online astfel încât să am cât mai multe de câștigat.

Atât.

2 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.