AlexScrie.Ro

Trebuie să-mi fac program

În ultimul timp am fost cam departe de online, deși am un nou site de terminat și de scris foarte mult pe acest blog pentru că aceasta este perioada în care trebuie să postăm, acum suntem citiți cel mai mult și acum trebuie să profităm.

Au cam început tezele și lucrările la școală, mai sunt doar vreo 2 săptămâni jumătate până la vacanță și toți profesorii trag de noi, nu avem destule note și trebuie să recuperăm. Tot zic de ceva timp că o să-mi fac un program, dar sunt prea leneș chiar și pentru asta. Nu-mi dau seama când trec zilele pe lângă mine și nu mai vreau să am sentimentul că o săptămână a trecut ca o zi.

Triburile este principala mea activitate din online din ultimul timp, chiar îmi place acest joc.

leneveala

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Si eu m-am jucat mult Triburile, dar acum nu prea ma mai atrage. Poate ai auzit ca se va lansa peste cateva luni si varianta a doua, poate voi reincerca atunci.

  • Oho, acum câțiva ani, cred că prin 2007-2008, eram și eu activă pe Triburile. Mă acaparase cineva din online, convingându-mă că e un joc fain. Nu mă descurcam eu așa bine și am pierdut mult timp aiurea jucându-mă. Până la urmă m-am lăsat, cu totul.
    Pff, e super greu să-ți faci un program. Mai ales când ești acaparat de atât de multe activități. Lasă că nu mai e mult până la vacanță, te descurci tu cumva cu tezele. De mine e mai rău, că nici nu știu cum să fac rost de cărți ca să învăț/fac referate. :))
    Și vacanță … hmm, dacă și în 31 decembrie lucrez juma’ de zi, îți dai seama. 🙂
    Bucură-te că totuși ai destul de mult timp liber și încearcă să-l împarți mai bine decât o faci acum.

  • am jucat de vreo 3 ori triburile, adica perioade in jur de 2-3 luni am jucat si m-am lasat, dupa m-am apucat iarasi… insa nu prea ma mai atrage. Iti mananca timpul fara niciun rost, iti bati capul degeaba cu acel joc.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.