Transplant de păr la clinica Dr. Felix Hair Implant – o schimbare pozitivă vizibilă

Implantul de păr poate părea o intervenție destul de dură și chiar de speriat pentru unele persoane. Asta pentru că au văzut fel și fel de failuri de care unii au avut parte sau chiar nu au văzut nici o schimbare. Asta se întâmplă celor care aleg să plătească o sumă infimă și apelează la surse care nu sunt de încredere, care nu funcționează legal.

Persoanele care nu sunt experimentate în domeniu și care nu iau în calcul toate variabilele posibile nu pot realiza un astfel de serviciu atât de complex. Motiv pentru care toți cei care au nevoie de un transplant de par pentru că au zone în care nu le mai crește părul, ar trebui să apeleze la o echipă specializată, așa cum vei găsi la clinica Dr. Felix Hair Implant.

Aspectul podoabei capilare influențează stima de sine – adevărat sau fals?

Cei care au un păr bogat și strălucitor nu știu și nu înțeleg ce înseamnă problemele cu podoaba capilară. Li se pare chiar absurdă ideea de implant de păr. Iată că nu la fel putem spune și despre cei care suferă zi de zi când se uită în oglindă și nu văd decât acea parte goală, de unde lipsește părul de pe cap.

O astfel de problemă poate fi cauza de la care pornesc mai multe probleme în viața de zi cu zi. Vorbim aici în special despre scăderea lipsei de sine, nevoia de izolare și retragere din activități sociale care le făcea plăcere înainte și alte astfel de situații și stări.

Dacă te afli și tu în această situație și suferi de alopecie, atunci cei de la drfelixhairimplant.ro te pot ajuta. Sunt echipa formată din medici ultra specializați care îți pot oferi serviciile de care ai nevoie. Asta pentru că au experiență și oferă servicii exact ca în occident, la standarde înalte în ceea ce privește calitatea și serviciile.

Tehnica Q-FUE – de ce este atât de apreciată

În ceea ce privește implantul de păr oamenii alegeau înainte să plece în străinătate pentru servicii mai de calitate. Iată că acum există clinica Dr. Felix Hair Implant care bifează toate cerințele și care are medici invitați la congrese de specialitate în străinătate. Au chiar clienți din străinătate care apelează la serviciile lor.

Asta și datorită faptului că realizează implantul de păr prin tehnica Q-FUE, una dintre cele mai noi și apreciate. Asta pentru că este minim invazivă și nu necesită recuperare mai apoi. De asemenea tot procesul este realizat exclusiv manual, de medici. Pe scurt fiecare grefă de păr este implantată manual.

Drept dovadă rezultatele sunt excepționale, au un aspect care nu dă de bănuit că nu este totul natural. Chiar și persoane publice din România au apelat la această clinică, dovadă fiind și testimonialele de pe site.

Află orice alte informații care te interesează de pe site și programează o consultație online. Schimbarea pozitivă majoră din viața ta nu va întârzia să apară dacă optezi pentru serviciile de implant păr oferite de cei de la clinica Dr. Felix Hair Implant.

Contact:

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.