AlexScrie.Ro

Trăiască Deodorantul

MirosAm aproape 3 luni de sală, dar niciodată nu am mai pățit ce am pățit astăzi. Ajung la sală pe la 14:45 și mă duc prima dată la biciclete, este primul exercițiu din fiecare antrenament al meu. Primele 3 minute le fac liniștit, ca de fiecare dată, ca apoi să vină un tip gras lângă mine ce duhnea îngrozitor.

Nu am mai putut termina cele 6 minute din cauza mirosului. Am încercat să mă feresc cât am putut de mult, stăteam chiar și cu capul pe coarne, dar nimic…
Și nu, nu era din cauza antrenamentului, tipul abia venise în sală, bicicleta era și pentru el primul exercițiu.

Acum stau și mă gândesc.. cum Doamne iartă-mă ai bani de abonament la sală, dar nu ai bani de un deodorant care să-l folosești după duș?

Urât miros, beax…

Comentează și tu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Nu pot să cred. Exact așa ceva am pățit și eu azi cu un client. :)) Venise așa precipitat, că vrea să retragă bani și chestii. Îi zic să se așeze pe scaun. Și atunci simt mirosul de transpirație. Am încercat pe cât posibil să mă grăbesc cu toate actele ca să plece cât mai repede. Și mă întreb și eu, așa ca tine, cum poți avea câteva mii de euro și să vii cu o plasă acompaniată de un miros fizic urât? Eu sincer chiar nu-i înțeleg pe oamenii ăștia. Problema la ei nu e pur și simplu mirosul (că deh, mai pățești și tu faze de astea chiar dacă mai rar) ci faptul că nu se gândesc la comportamentul lor.
    Probabil că în cazul ăluia de la sală, banii erau împărțiți așa: bani de mâncare, bani de sală. Atât. Glumesc, dar cine știe cât adevăr poate exista. :))

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.