Totul despre reîncărcare cartelă Orange online

Astăzi te poți bucura de opțiunile de reincarcare cartela Orange de oriunde de pe glob, deoarece totul se face online. Ce poate fi mai simplu de atât?

Orange se află printre cei mai importanți operatori, deoarece oferă clienților lor o multitudine de beneficii de care nu ai cum să te desprinzi. Ai o mulțime de opțiuni Orange cu 4 euro care sunt foarte avantajoase.

Începând de la calitatea semnalului de telefonie și internet, până la experiența alături de ei, numărul magazinelor fizice și opțiunile de fidelizare, Orange este cu siguranță o alegere potrivită.

Metode de reîncărcare cartelă Orange

Orange îți oferă posibilitatea de a te folosi de o cartelă PrePay dacă nu ești adeptul abonamentului. Astfel, procesul de reîncărcare cartelă Orange îl vei putea realiza din orice loc, sub diferite metode:

 • Reîncărcare directă – acces direct pentru minute, SMS-uri și internet la viteze de 4G+;
 • Reîncărcare de pe un alt abonament – ai posibilitatea de a programa reîncărcarea unui alt cont direct de pe abonamentul tău, cu opțiune sau direct cu credit ieftin;
 • Tichet de reîncărcare – reîncarci cartela PrePay cu credite de comunicare sau direct cu minut, SMS-uri și internet 4G+;
 • Cartelă răzuibilă – te poți folosi de o cartelă reîncărcabilă răzuibilă pentru a te bucura în continuare de aceleași avantaje;
 • Transfer Credit – ai posibilitatea de a reîncărca cartela prietenilor sau apropiaților tăi cu valori cuprinse între 1 și 3 euro;
 • Reîncărcare de rezervă – îți oferă posibilitatea de a comunica mereu în situații de urgență, deoarece primești în avans creditul pe care-l vei reîncărca data viitoare.

Ce erori pot apărea la reîncărcare?

Te poți întâlni cu anumite erori atunci când vrei să-ți reîncarci cartela. Cea mai întâlnită problemă este atunci când achiziționezi un tichet sau o cartelă de reîncărcare și primești un mesaj că acel cod de reîncărcare a fost deja utilizat.

În această situație se recomandă să mergi înapoi cu cartela Prepay sau tichetul la magazinul de unde ai achiziționat-o, pentru a fi verificată de către angajații de la Orange.

În cazul în care nu ai primit creditul solicitat, contactează cât de repede un consultant Orange pentru a remedia problema.

Dacă din neatenție sau grabă ai răzuit în exces codul de pe cartela de reîncărcare atunci ai 2 opțiuni:

 • să trimiți cartela la adresa din București prin poștă, însoțit de un mesaj care conține datele tale de contact;
 • să revii într-un Orange Shop, împreună cu cartela și un act valabil de identitate.

Orice variantă ai alege, consultanții vor remedia problema în cel mai scurt timp cu putință.

Ce este perioada de activitate și garanție a unei cartele reîncărcabile?

În cazul unei cartele reîncărcabile de la Orange, vei beneficia de:

 • o perioadă de 60 de zile pentru perioada de activitate – în tot acest timp vei putea efectua fără probleme apeluri, SMS-uri sau naviga pe internet;
 • o perioadă de 360 de zile de grație – poți primi SMS-uri și apeluri; atunci când perioada de grație a expirat, accesul la serviciile PrePay sunt restricționate, numărul de telefon pierzându-se definitiv.

Perioada activă a creditului va începe încă din ziua activării cartelei SIM, începând cu ora 00:00. Ambele perioade se vor prelungi la fiecare reîncărcare.

Cumulat nu au cum să depășească:

 • 180 de zile perioada de activitate;
 • 360 de zile perioada de grație.
Cum verifici dacă ai credit sau nu?

Chiar dacă în timpul perioadei de grație mai ai credit în cont, tot ce trebuie să faci pentru a te folosi de el în continuare este să realizezi o nouă reîncărcare.

Poți verifica ambele perioade prin mai multe metode:

 1. în contul tău My Orange;
 2. apelând *100#, Contul Meu.

În cazul în care încă nu ai un cont My Orange, creează-ți chiar acum unul, descărcând aplicația din Google Play sau App Store.

Activarea cartelei SIM se va face doar atunci când realizezi un prim apel. Înainte ca operatorul să-ți facă legătura cu numărul pe care tocmai l-ai format, vei fi întâmpinat de un mesaj drăguț de „bun venit”.

Mai departe trebuie să alegi limba în care vrei să asculți mesajele vocale. În final, ți se va comunica totul despre creditul inițial, ca mai apoi să afli numărul tău Orange.

Acum te poți bucura de controlul total asupra buzunarului tău!

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.