Totul despre intrebuintarile placilor OSB

De cate ori nu ti-ai auzit apropiatii ca folosesc placa OSB la mai toate indeletnicirile de pe langa casa? Fie ca este vorba despre amenajarea spatiilor interioare, fie ca vorbim despre constructiile mici de pe langa casa, placile OSB pot fi folosite in nenumarate feluri. Daca nu stii exact ce este o placa OSB si la ce o poti folosi, dar si locurile unde poti gasi cele mai avantajoase oferte la materialele de constructii, iata cateva idei bune de pus in practica.

placi osb

Ce trebuie sa stii despre placa OSB?

Conform statisiticilor facute de marii constructori, placile OSB sunt unele dintre cele mai rezistente si mai folosite materiale de constructii, care ofera posibilitati multiple pentru construirea si amenajarea locuintelor tale. Si acest lucru se datoreaza mai ales structurii lor si componentelor pe care le au la baza. De mentionat sunt aschiile de lemn subtiri si lungi, orientate incrucisat in straturi individuale si care le ofera placilor o stabilitate dimensionala ideala si un grad mare de rezistenta. Realizate din lemn de rasinoase de cea mai buna calitate, placile sunt mai apoi presate intr-un procedeu continuu, la temperaturi ridicate, astfel incat ele sa fie foarte rezistente si sa poata fi folosite la o diversitate de lucrari. Placile OSB sunt ideal de folosit fiindca se ansambleaza si se prelucreaza foarte usor, au o greutate redusa si un grad de izolare termica mult mai mare fata de alte materiale folosite in acelasi scop. Iar daca urmariti si sa protejati mediul inconjurator, atunci placile OSB sunt cu atat mai potrivite. Conform unui studiu, daca s-ar folosi placile OSB ca material prim pentru construirea a 100 000 de case, emisiile de dioxid de carbon ar scadea cu 3 milioane de tone.

Te-ai gandit vreodata sa folosesti placile OSB ca finisaje decorative?

Nu degeaba se spune despre placile OSB ca sunt bune la toate. Acest material de constructii pe care il putem intalni atat in cazul constructiile mici, cat si a celor industriale, este atat de versatil, incat il vei putea folosi si in cazuri la care nu te gandeai. Nu de curand s-a descoperit ca placa OSB poate fi folosita cu scopul compartimentarii spatiilor interioare, pentru constructiile in medii lipsite de umezeala, dar si pentru amenajarea unor anexe la casa voastra. Insa cel mai nou trend in materie de constructii pe baza de placi OSB sunt finisajele decorative. Te-ai gandit vreodata sa amenajezi rafturi si platforme cu ajutorul placii OSB sau sa creezi mobila din acest material? Daca nu, afla ca te poti folosi de aceste placi pentru decorarea casei intr-un mod foarte modern si functional si, astfel, sa economisesti o mare parte din bugetul alocat pana acum finisajelor interioare, precum lambriurile si podelele, dar si alte pardoseli, pereti si acoperisuri.

Bucura-te de ofertele lunii de la MagConstructii si cumpara OSB ieftin

Daca nu vrei sa cheltui o avere pe materialele de constructii de care ai nevoie, atunci intra in depozitul online MagConstructii si da comanda de cantitatea de placi OSB dorita. Bucura-te de oferta lunii la placile OSB si profita din plin de preturile irezistibile la toate materialele de constructii de care ai nevoie. Cu MagConstructii, toate planurile tale de constructii devin realitate. Pune-ti imaginatia la contributie si foloseste placa OSB pentru cele mai diverse tipuri de constructii.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.