Top 5 masini electrice pentru copii in 2021

De la masini reale pentru copii mai mari la vehicule cu motor pentru prichindei ce abia au invatat sa mearga, industria de jucarii de inalta tehnologie ofera modalitati sigure, dar palpitante, pentru ca intreaga familie sa se distreze. Conducerea unui autoturism luxos si puternic este acum o bucurie pe care o poti transmite si copilului tau, oferindu-i o masina electrica superba in miniatura.

​Iata 5 masini electrice pentru copii in 2021

  1. Masinuta electrica pentru copii Mercedes AMG GT R288.

Te tenteaza sa cumperi un frumos model de mercedes copii? Acesta este, cu siguranta, unul nu doar superb, dar si foarte performant! Destinata copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 5 ani, masinuta poate sustine o sarcina maxima de 35 kg, avand dimensiunile de 104cm x 58cm x 44cm si greutatea de 12 kg.

Viteza maxima pe care o poate atinge este de 7 km/h, iar cele doua motoare ale sale au cate 35 W fiecare. De mentionat, de asemenea, ca masinuta are un acumulator: 2x6V / 4,5Ah si sistem de viteza: 2 viteze inainte, 1 inapoi.

De stiut si ca masina poate fi dirijata atat de catre copil, cat si de catre parinti, deoarece vine cu o telecomanda.

CUMPARA DE AICI masinuta electrica pentru copii Mercedes AMG GT!

  1. Masinuta electrica pentru copii Jeep Wrangler Rubicon 4×4 (555).

Daca esti in cautarea unei masini electrice pentru copilul tau, care sa poata face fata oricarei situatii si oricarui tip de teren, aceasta ar putea fi o optiune foarte buna. Jeep-ul este destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 5 ani, sustine o sarcina maxima de 35 kg si poate atinge viteza de 6 km/h. Sistemul de viteza este: viteza progresiva inainte inapoi, acumulatorul este de 12V/10 Ah, iar dimensiunile masinii sunt: 126cm x 70cm x 80cm. Masina are 4 motoare 12V/45W, roti de cauciuc moale EVA cu amortizare pe spate si garda la sol de 19 cm si vine, desigur, cu o telecomanda, dar si cu un sistem multimedia complex: intrare AUX (MP3) / SD / TF / USB.

CUMPARA DE AICI masinuta electrica pentru copii Jeep Wrangler Rubicon 4×4!

  1. Masinuta electrica Tractor tip ferma 4×4 cu remorca (A730).

Copilul tau vrea sa te ajute in gradina? Acest tractor 4X4 cu remorca si cu 2 locuri va fi perfect! Poate fi condus de copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 7 ani, sarcina maxima admisa este de 60 km, iar viteza maxima pe care o poate atinge este de 6 km/h. Tractorul are 2 acumulatoare de 12V/7Ah, 4 motoare x 12V / 35W, sistem de viteza: viteza progresiva, 2 inainte / 1 inapoi si roti din cauciuc moale EVA cu amortizare pe spate si garda la sol de 14 cm.

Desigur, tractorul vine cu o telecomanda si are un sistem multimedia interesant, cu intrare AUX (MP3) / SD / TF / USB / Bluetooth.

CUMPARA DE AICI masinuta electrica pentru copii Tractor tip ferma 4×4 cu remorca!

  1. ATV electric pentru copii 4X4 (3558).

Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 8 ani care se simt confortabil pe un ATV, acest model cu 4 motoare de cate 35 W este perfect! ATV-ul sustine o sarcina maxima de 35 kg, poate atinge viteza de 7 km/h si are acumulator de 12V/10Ah.

Are roti de cauciuc moale EVA cu amortizare fata, sistem multimedia si scaun eco.

CUMPARA DE AICI masinuta electrica pentru copii 4X4!

  1. Masinuta electrica pentru copii Cabrio F4 (BLT688).

Unul dintre cele mai frumoase modele de masinute electrice pentru prichindeii cu varsta cuprinsa intre 1 si 3 ani este Cabrio F4 (BLT688), ce poate atinge o viteza maxima de 5 km/h. Masinuta sustine o greutate de pana la 30 kg, are un acumulator de 12V/4.5Ah si 2 motoare de 12V / 30W. Rotile sunt din cauciuc moale EVA cu amortizare fata si spate, scaunul din plastic, cu centura de siguranta, iar telecomanda este de 2,4GHz, cu 3 viteze.

CUMPARA DE AICI masinuta electrica pentru copii Cabrio F4!

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.