Toată Lumea Are FaceBook!

alexscrie-ro-toti-au-cont-pe-facebookMă plictiseam și ca de fiecare dată când se întâmplă asta intru pe FaceBook, nu ca să-mi treacă plictiseala ci ca să o intensific, să o aduc la un nivel mai apăsător. FaceBook-ul este genul de rețea care face din om o legumă, te duce de la un profil de blogger la o pițipoancă sau de la un cocalar la un jurnalist, nu bat nici un fel de apropo.

Eu obișnuiesc să citesc știrile de pe FaceBook pentru că toată lumea are profil acolo, toți se promovează acolo și tot spamul din lume este acolo. Am dat like câtorva site-uri de știri din România și așa mi-am ușurat oarecum rutina din fiecare dimineață, în loc să intru pe fiecare site în parte, îmi deschid doar contul de pe FaceBook și citesc acolo vrute și nevrute, toate pițiponcelile, toate cocalărimile, curvăsărelile și tot ce se promovează la noi, cu dezgust, dar ca oricare blogger trebuie să fiu la punct cu ce se întâmplă, să-mi spun și eu o părere despre fiecare categorie în parte și tot ce înseamnă blogging.

Am observat, cum scriam și zilele trecute că poți găsi un om pur și simplu intrând pe contul lui de FaceBook, acolo scrie când și ce face la toaletă, ce și cum mănâncă, unde și cu cine se distrează și tot ce se întâmplă în viața celui conectat.

Pentru mine FaceBook-ul nu înseamnă nimic altceva decât site-ul care mă face din plictisit în mort de plictiseală și locul unde îmi promovez blogul, nici cum un site de socializare.

8 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.