Titlurile contează în presa online, nu conținutul

Nu, pe bune acum… asta chiar e știre?

Când te gândești că ăștia câștigă bani de nu au ce face cu ei, că sunt printre cei mai urmăriți din România și că îi urmărim în fiecare zi, parcă îți vine să te întrebi „Frate, chiar atât de proști suntem?”

Unii bloggeri scriu știri și articole mult mai interesante, muncesc mult pentru a le redacta și pierd nopți recitindu-le, să nu cumva să publice mizerii, să nu cumva să primească comentarii cu înjurături, iar tot ce ne dă Antena1 de citit este asta?

Pot scrie zilnic minim 100 de articole de acest gen, dar nu voi reuși niciodată să atrag așa mulți cititori. Am văzut share-uri pe FaceBook a acestui articol, am văzut că este like-uit de destule persoane, deci prinde. Iar în blogosferă, dacă unul dintre noi scrie un articol de 3000 de cuvinte, muncit și cu multe informații valoroase, nu adună nici jumătate din cifrele acestei știri.

Cam asta este calitatea articolelor care chiar sunt citite. Vreo 50 de cuvinte aruncate la mișto, o imagine de căcat, o reclamă de la Adsense și un titlu de genul „Să moară Gibilan, un tren a lovit o mâță și s-a răsturnat, 1000 de oameni morți și 10 răniți”.

stire-antena1

8 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.