Tinerii din Vaslui sunt alături de LondonPub

Ieri a fost închis cel mai tare club din județul Vaslui la cheremul unor pensionari ce fac plângeri peste plângeri la adresa acestei locații din motive puțin argumentate și plauzibile. Pentru că celor trecuți de vârsta a doua nu le place să vadă tinerii distrându-se, Primăria le-a sărit în ajutor și au făcut posibilă dorința celor ce așteaptă pensia cu nerăbdare lună de lună.

londonpub-vaslui

Noi, cei care frecventăm des sau foarte des LondonPub am știut să-i respectăm mereu pe cei mai în vârstă, nu am plecat niciodată de acasă cu gândul de a deranja, certa sau bate pe cineva în club. Bineînțeles că nu există pădure fără uscături, au fost și unele evenimente mai puțin plăcute cu persoane care stricau distracția tinerilor din club prin comportament violent, dar mereu conducerea și-a făcut datoria angajând cei mai buni oameni pe security din Vaslui.

LondonPub nu este singurul club din Vaslui, dar este cu siguranță cel mai sigur și frecventat de tineri. Clubul problemă din orașul nostru nu este LondonPub, ci altul, unde weekend de weekend se lasă cu bătaie și certuri, dar Primăria nu vede până acolo.

Suntem tineri și vrem să ne distrăm într-un mediu frumos și sigur, de asta alegem în fiecare weekend LondonPub. Vrem să-l deschidem și să ne bucurăm de fiecare sfârșit de săptămână în Vaslui, dovada vie este petiția ce a fost deschisă ieri pe internet și semnată deja de peste 200 de tineri în doar câteva ore. Dacă și voi vă doriți să se redeschidă LondonPub Vaslui, fie pentru că frecventați acest club, fie că doriți pur și simplu să fiți alături de tinerii cu inițiativă care doresc să mai frecventeze această locație, semnați petiția online! (click pe link-ul de mai jos)

Votează AICI!

15 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.